avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate micutuz

Activitate micutuzgeorge-neagu a scris:

Nu va primi acasa notificare ci trebuie sa se intereseze personal de la ce banca le poate ridica, daca firma a avut profit si a repartizat dividende actionarilor in ultimii ani. Poate sa primeasca dividendele retroactiv doar pentru ultimii 3 ani. Restul s-au pierdut. Pentru alte detalii ar fi trebuit sa scrieti aici si numele firmei.


Multumesc de raspuns. Ciudat ca banii se pierd, banuiesc ca intra si sunt reinvestiti inapoi in firma.
Firma respectiva este SC Flora SA din cluj-napoca. Din cat am putut gasi pe internet pare ca firma inca activeaza si a avut profit. Cum poate sa se intereseze legat de banca? Sa discute direct cu reprezentantii firmei?
Buna. O persoana apropiata detine actiuni la o firma de mai bine de 20 de ani. De atunci si pana acum nu a primit dividende sau vreo notificare ca ar trebui sa primeasca. Cum ar trebui sa procedeze ca sa primeasca dividendele retroactiv si daca ii posibil asa ceva?
PS: a primit scrisori de invitatie la intalnirea investitorilor, doar ca din varii motive nu a putut participa la acestea, dar nu erau scrisori anuale regulate