avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Activitate Sully

Activitate Sully

Am înțeles. Mulțumesc. Credeți ca la judecătoria sectorului 5 secția a 8 a conflicte de munca se poate rezolva?

Cornel Vasile a scris:

Acolo se depunea declarațiile lunare de c.a.s.....lipsa unor luni din stagiu de cotizare, înseamnă că nu au fost depuse acele declarații.

Dacă societatea mai exista, se pot face demersuri sa le depună acum.

Buna ziua .Am scos de la casa de pensii stagiul de cotizare. De acolo am observat neregulile.

Cornel Vasile a scris:

De unde stiti ca sunt platite/neplatite , v-a confirmat vreo institutie?

Buna ziua.Am lucrat la o firma cu sediul in București din anul 2003 pana in 2008 cu contract de muncă de 8 ore(asta știam eu), ulterior aceasta(firma) a modificat contractul la 4 respectiv 2 ore fără acordul si fara știrea mea..Contributiile sociale au fosta platite doar la 4 respectiv 2 ore .Iar in acesti ani am vreo 17 luni (zero contribuții platite) lipsa desi eu am lucrat fara întrerupere de luni pana vineri 10 ore iar sâmbătă 8 ore. Acum am descoperit aceste nereguli ,firma este inca activa responsabilii de aceste nereguli sunt în viață.Intrebarea mea este POT SA MAI ACȚIONEZ IN INSTANTA ACEASTA FIRMA, ACESTE PERSOANE ? sau ce pot face dupa atâția ani? Multumesc..
Buna ziua.Mama mea are vârsta de 64 de ani si doar 8 ani jumate vechime în muncă.Am inteles ca nu poate primi nimic de la statul român.Cum poate sa recupereze banii reținuți ca si contributie in toți cei 8 ani lucrati? Mulțumesc.