avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 187 soluții astăzi
Forum Activitate monica_suslanescu

Activitate monica_suslanescu

1-Buna ziua. Ca subchirias care a eliberat spatiul de 8 luni trebuie să plătesc utilități pe ultimii 3 ani chiar daca nu am primit factura.Chiriasul a deschis actiune in instanta ptr neplata deși nu mi-a trimis nici o factura in acesti ani .eu am platit doar chiria aferenta spatiului ocupat.2- Chiriașul nu trebuia sa declare la ANAF care are venituri din chirie? Multumesc
Dacă un apartament e înregistrat la cadastru pe persoane fizice sot -sotie si e specificat interdictie înstrăinare,grevare, comasarea,dezmembrare , închiriere, construire, demolare, soția poate activa in acel spațiu ca expert contabil? Multumesc. Act emis in 2013 iar soția are firma deschisă în 2013.
Buna ziua. Revin la intrebare sa inteleg- daca un apartament apare la cadastru pe persoana fizica, în apartament poate functiona legal un cabinet de expert contabil?
Buna ziua. 1)La ce interval se afiseaza listele ptr întreținerea la bloc?. La noi In bloc suntem in mai si lista afișată este din martie ptr ianuarie 2023. 2) in bloc functioneaza un cabinet expertiza contabila dar in cartea funciară la apartamentul respectiv este trecut nu numele firmei ci numele familiei respective- soț și soție și numai soția este expertul. Este legal? Nu trebuia la cadastru, primarie sa fie trecut la adresa respectiva numele firmei?Doamna este si cenzorul blocului. Multumesc.
Buna ziua. Cine plătește comisionul la executor- debitorul sau persoana care cere executarea silită?
Am intrebat de program expert ca dna vine pe la 11-12a.m. si poate pleca la 18,19,20 p.m. iar tonul discuțiilor in cabinet e f ridicat de ai impresia ca totul se petrece în camera ta. Multumesc.
Buna ziua. Un cabinet de contabil expert într-un bloc cu majorități proprietari cât poate sta la servici si ptr cate persoane poate plati întreținerea la bloc multumesc.


gi-jane2 a scris:

Care ar fi motivul?

Suspiciune de influențare. Multumesc
Buna ziua. Daca am încheiat un proces partaj si s-a ajuns la executor judecătoresc și daca se așteaptă încuviințarea începere execuție silită mai pot schimba executorul judecătoresc? Multumesc.
Buna seara. Pot vinde aparate medicale prin factura, nefiind plătitor TVA? Sunt liber profesionist neplatitor TVA.MULTUMESC