Bună ziua. În blocul meu este o firma al cărei administrator face o sesizare la politie ca nu o las sa-si desfășoare activitatea în liniște deși mie îmi este perturbata liniștea zilnic între 9-19 sau chiar mai mult.. la sesizarea d-nei administrator de firma sunt chemata la politie .Eu merg cu sesizare proprie la politie întrucât firma nu are aviz de funcționare de la locatari, plătește la intretinere ca persoana fizica și nu juridica.(2 persoane în loc de 4 plus clienți zilnic) În final se pare ca e deschis dosar penal administratoarei de firma ptr nu știu ce constatari(deocamdata). Eu cum pot fi implicata într-un eventual proces penal dacă se ajungă acolo? Multumesc.
Bună ziua. Pot solicita unui notar public care a eliberat un document sa-mi elibereze o copie pe care nu o găsesc(pierdut?) în actele propri ale apartamentului meu? Multumesc.
Bună ziua. Un spațiu a fost închiriat pe o perioada la o firma. Firma chiriasa poate închiria la rândul ei tot spațiul fără avizului proprietarului? Multumesc
Bună ziua. În blocul în care locuiesc exista o firma de expertiza contabila care figurează la cadastru ca proprietate personala a celor 2 soți.dar de fapt în acel spațiu activează firma de expertiza cu 4 angajați și rulaj aferent al clienților. La administrație figurează în lista de întreținere cu 2 persoane. Firma lucrează de la ora 9 la orele 19-20 plus deranjul cauzat de traficul de persoane la aceasta firma. Restul locatarilor sunt proprietari sau chiriași. Cine poate controla situația. Exclus administrator, presedinte, cenzor ( cenzor e chiar dna contabila. Suslanescu Monica, Pitesti. Multumesc
.
1-Buna ziua. Ca subchirias care a eliberat spatiul de 8 luni trebuie să plătesc utilități pe ultimii 3 ani chiar daca nu am primit factura.Chiriasul a deschis actiune in instanta ptr neplata deși nu mi-a trimis nici o factura in acesti ani .eu am platit doar chiria aferenta spatiului ocupat.2- Chiriașul nu trebuia sa declare la ANAF care are venituri din chirie? Multumesc
Dacă un apartament e înregistrat la cadastru pe persoane fizice sot -sotie si e specificat interdictie înstrăinare,grevare, comasarea,dezmembrare , închiriere, construire, demolare, soția poate activa in acel spațiu ca expert contabil? Multumesc. Act emis in 2013 iar soția are firma deschisă în 2013.