avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Activitate reticent

Activitate reticent

Mulţumesc!
Bună ziua!
Un funcţionar public(functie de executie) poate fi numit membru în biroul de circumscriptie locală, din partea vreunui partid?
Bună ziua,In cazul unui copil minor, ce a beneficiat de supraveghere specializată, se întocmeşte un raport de evaluare a situaţiei copilului.
Care sunt informaţiile exacte pe care le furnizează direcţia de asistenţă socială din cadrul unei primării, DGASPC ului?
Mulţumesc!
Mulţumesc!
Buna ziua!
Cui mă pot adresa pentru un abuz al medicilor din spitalului clinic de psihiatrie Obregia.Un pacient a fost depistat pozitiv in urma unui test rapid covid si transferat imediat in alta sectie de boli infectioase, unde nu mai are dreptul sa vorbeasca la telefon ...Mi se pare incorecta aceasta masura fiind doar o suspiciune.
Multumesc anticipat!
Bună ziua!
Există articol în Legea 263 privind sistemul unitar de pensii publice care prevede că sporul pentru grupele I sau II de muncă se acordă doar dacă persoana în cauză a realizat cel puţin 5 ani în gr. I şi/sau II de muncă , 100% din timp ?
Menţionez că am lucrat la o intreprindere în gr.I de muncă(în perioada anterioara datei de 01.04.2021) o perioadă de 4 ani şi 12 luni, iar dosarul mi- a fost respins pe motivul susmenţionat.
Mulţumesc anticipat pentru răspuns!
iată ce spune Articolul 8
(1) Ajutorul pentru încălzire se acordă numai pentru o singură locuință, respectiv pentru locuința de domiciliu sau, după caz, de reședință.(2) În situația în care două sau mai multe familii sau persoane singure locuiesc în același spațiu locativ, ajutorul pentru încălzire prevăzut la art. 6 alin. (2) lit. a)-c) se acordă în numele titularului contractului/convenției individuale încheiat/încheiate cu furnizorul.
Mulţumesc pentru răspuns, dar Legea spune că
Art.8 (1) Ajutorul pentru încălzire se acordă numai pentru o singură locuință, respectiv pentru locuința de domiciliu sau, după caz, de reședință.
Lasă loc de interpretare.
Bună seara.
Persoana care deține în proprietate două sau mai multe imobile, are drept la ajutorul de încălzire, conform legii 226/2021?
Mulțumesc!
Este obligatoriu ca pentru acordarea indemnizatie de crestere si ingrijire copil sa lucrezi minim o luna in tara, in situatia in care contractul de munca a fost incheiat in Franta? Multumesc.