avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Activitate HanganuCatalin

Activitate HanganuCatalin

Buna ziua, unde pot vedea legile, Caut pe net sa vad daca este legal ceva si nu gasesc nimic concret. Ma puteti ajuta va rog frumos?
Retur piese electrocasnice. Buna ziua am un magazin de piese pentru electrocasnice si lumea vrea retur. Vreau si eu sa stiu care sunt legile de retur pentru piese electrocasnice ca pana la urma urmei trebuiesc montate de o persoana autorizata.
iar pompa se prinde in surubiri unde nu au filet, filetul se face doar atunci cand se pune pentru primadata. Ei aduc pompa inapoi pe motiv ca nu o mai vreau. Si nu stiu daca este legal sa ii refuz.
Buna ziua, am un magazin de piese pentru electrocasnice si vand pompe pentru masini de spalat rufe in ele intra murdaria, si uni clienti le aduc inapoi si fac scandal daca nu le primesc, este legal sa primesc o pompa in care a intrat apa murdara/calcar/nisip.
I dau factura de avans plus asta sa semneze.
Buna ziua am un magazin de piese pentru electrocasnice si anumiti clienti fac comanda si nu o mai ridica ori dau un avans si vin sa il ia cand isi aduc ei aminte si de acuma vreau sa le dau sa semneze ceva cand imi dau avans.
Art. 2. ................................................ cu domiciliul in ........................Judet……………..
str. .................................., nr. ...., bloc ....., et. ..., ap. ..., telefon ................................., Cu seria de pe c.i. ……….. si numarul ……………..……. In calitate de CLIENT.

Art. 3 OBIECTUL CONTRACTULUI
Eu CLIENT ma obligă să vin in termen de 30 zile (treizecidezile) de la incheierea contractului si sa ridic urmatoarele bunuri:
........................................................................................................................................................................................................................................................................................(se individualizează după număr sau cantitate, tip şi calitate sau alte caracteristici) de la VÂNZĂTOR si sa platesc SUMA DE …………. LEI conform termenilor acestui CONTRACT.

Eu CLIENT am dat o suma de bani in avans de ………lei si voi plati la ridicarea bunurilor restul sumei de bani in valoare de……….. lei.

Art.4 Daca Clientul nu vine in termen de 30 zile (treizecidezile) sa ridice bunurile avansul specificat la Art. 3 il va pierde la fel si bunurile specificate mai sus.

Art.5 Refuzul unor bunuri nu-l scuteşte pe Client de obligaţia de a plăti bunurile pe care nu le refuză sau de a executa alte obligaţii în conformitate cu acest contract.
Art.6 Clientul va plăti preţul, în bani lichizi VÂNZĂTORULUI la ridicarea bunurilor.
Art.7 Dupa semnarea acestui contract clientul nu are voie sa renunte la comanda.
Art. 8 Clientul are obligatia de a se prezenta cu Factura si Contractul de plata in avans pentru a ridica bunurile.
Art. 9 Clientul nu cere alte obligati de la Vanzator doar ce scrie in contract.
Prezentul contract s-a încheiat astăzi .................................. (data) la sediul VÂNZĂTORULUI, în 2 exemplare, câte unul pentru fiecare parte.

Semantura Client Semnatura Vanzator

Este legal?