avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate Lulu37

Activitate Lulu37

Cornel Vasile a scris:

Plângerea prealabilă trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei.

Multumesc frumos pentru informative.

Cornel Vasile a scris:

Nimeni nu poate fi obligat sa munceasca sau sa nu munceasca intr-un anumit loc de munca ori intr-o anumita profesie, oricare ar fi acestea.

Am primit sanctiune pentru 3 luni 10% din salariu,intrebarea este,dupa ce imi trec cele trei luni SI parasesc compania,angajatorul Mai poate face plangere la politie?

Cornel Vasile a scris:

Reveniti cu detalii dupa ce vi se aplica sanctiunea disciplinara, care poate fi chiar desfacerea disciplinara a c.i.m.

Nu avem de unde sa stim cum va proceda angajatorul.

Stiu ca se poate desface contractual de munca,dar poate sa ma oblige sa lucrez o perioada de timp fara sa demisionez.
Buna ziua. Sunt cercetat disciplinar la locul de munca pentru o fapta destul de grava,pe care am recunoscut-o iar prejudiciul material a fost recuperat,angajatirul urmeaza sa imi aplice sanctiuni internet(fara plangere la politie),intrebarea mea este cum pot sa fac ca angajatirul sa nu abuzeze de pozitia creata de acest eveniment SI sa nu ma santajeze Sau sa faca presiune asupra mea pentru a ma determina sa lucrez Mai mult decat prevede programul Sau in alte arii fata de aria in care in desfasor activitatea. Multumesc.
Buna ziua. Am si eu o problema. In spatele casei mele la aproximativ 100 m s-a construit un teren de football acoperit,iar in weekend de sambata pana duminica seara in intervalul 8-22 este o galagie de nu pot sta linistit in casa,nu mai vorbesc de stat in curte si asta se intampla weekend de weekend de cand s-a deschis stadionul. Astept un sfat din partea dumneavoastra,cum as putea proceda sa am liniste? Multumesc.