avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Sunt cercetat disciplinar la locul de munca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Sunt cercetat disciplinar la locul de munca pentru ...

Buna ziua. Sunt cercetat disciplinar la locul de munca pentru o fapta destul de grava,pe care am recunoscut-o iar prejudiciul material a fost recuperat,angajatirul urmeaza sa imi aplice sanctiuni internet(fara plangere la politie),intrebarea mea este cum pot sa fac ca angajatirul sa nu abuzeze de pozitia creata de acest eveniment SI sa nu ma santajeze Sau sa faca presiune asupra mea pentru a ma determina sa lucrez Mai mult decat prevede programul Sau in alte arii fata de aria in care in desfasor activitatea. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Lulu37 , utilizator 08:23, 3 Aprilie 2025
Pai , nu prea aveti cum… Ati gresit , sunteti cam la mana lui . Daca fapta e penala ( ca aduceti in discutie plangerea la politie ) , si e “destul de grava “ , dumneavostra credeti ca vor fi toate cum au fost inainte de a aparea situatia ? Fiti realist , asa ceva nu e in natura umana . Poate doar sa gasiti un alt angajator , si sa luati totul de la zero …
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Reveniti cu detalii dupa ce vi se aplica sanctiunea disciplinara, care poate fi chiar desfacerea disciplinara a c.i.m.

Nu avem de unde sa stim cum va proceda angajatorul.

Cornel Vasile a scris:

Reveniti cu detalii dupa ce vi se aplica sanctiunea disciplinara, care poate fi chiar desfacerea disciplinara a c.i.m.

Nu avem de unde sa stim cum va proceda angajatorul.

Stiu ca se poate desface contractual de munca,dar poate sa ma oblige sa lucrez o perioada de timp fara sa demisionez.
Nimeni nu poate fi obligat sa munceasca sau sa nu munceasca intr-un anumit loc de munca ori intr-o anumita profesie, oricare ar fi acestea.

Cornel Vasile a scris:

Nimeni nu poate fi obligat sa munceasca sau sa nu munceasca intr-un anumit loc de munca ori intr-o anumita profesie, oricare ar fi acestea.

Am primit sanctiune pentru 3 luni 10% din salariu,intrebarea este,dupa ce imi trec cele trei luni SI parasesc compania,angajatorul Mai poate face plangere la politie?

Alte discuții în legătură

Dat afara de la locul de munca! bbyRo bbyRo Va salut. In data de 04 12 2015 am fost sunat de catre administratorul(boss-ul) firmei unde lucrez sa imi zica sa merg in cealalta locatie(sunt 2)sa-mi ... (vezi toată discuția)
Demisie interzisa panzarumitica panzarumitica Poate un angajator sa impuna unui angajat sa nu demisioneze si sa-l oblige la plata unor penalitati de trei ori mai mare decat salarul doar pentru simplu fapt ... (vezi toată discuția)
Cfp fara cerere din partea angajatului fabyandany fabyandany 1. Buna sunt angajat la un hotel ospatar si in luna Decembrie si o parte din Ianuarie am fost pus pe CFP de catre patron fara ca eu sa depun o cerere expres ... (vezi toată discuția)