avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Rares3421

Activitate Rares3421

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

@selesdacian
Eu am nevoie sa ies din România pentru a intra in Republica Moldova
Aș putea ieși din țară cu contract de comodat?
Și dacă iau tot moștenitorii ,se poate face ceva?

raluk0207 a scris:

Nu. Trebuie dezbătută moștenirea.
Și nu e bunica unic moștenitor. Ci bunica și copiii.

Pot ieși din țară cu o mașină pe numele bunicului decedat, dacă nu s-a făcut succesiunea?

Bunicul meu a decedat acum aproximativ un an, iar mașina este încă pe numele lui în acte. Succesiunea nu a fost încă realizată, iar bunica mea este moștenitorul. Eu folosesc zilnic mașina, dar vreau să ies din țară cu ea și mă întreb ce act mi-ar trebui ca să nu am probleme la vamă sau în străinătate.

Există vreo soluție temporară legală (declarație notarială de la bunica, de exemplu) care să ateste că am dreptul să folosesc mașina, inclusiv în afara României, până se finalizează succesiunea?

Mulțumesc!
Buna ziua,mi a fost reținut permisul pentru o depășire neregulamentara pentru o perioada de 60 de zile
Stiu ca am dreptul de a da examenul de redobândire și de a scădea pedeapsa cu 20 de zile
Daca eu dau in judecată poliția pentru fapta comisa pe motivul ca nu am Făcut acea depășire si îmi recuperez permisul pe perioada procesului,pot sa anulez acest proces după sărbătorile de iarna si sa îmi continui pedeapsa dar sa pot da si examenul de redobândire ?
Când trebuie sa faci o procura pentru un minor pe alt adult ,nu parintii,trebuie sa vina și persoane pe care fac procura?
Buna ziua,vreau sa plec pe muntele Athos in Grecia cu un grup fără parintii mei dar cu fratele meu câte este major,eu având 17 ani.
Pot pleca din țara doar cu buletinul și procura de la ambii părinți.
Ce trebuie facyt pentru a putea pleca?