avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis reținut și proces
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis reținut și proces

Buna ziua,mi a fost reținut permisul pentru o depășire neregulamentara pentru o perioada de 60 de zile
Stiu ca am dreptul de a da examenul de redobândire și de a scădea pedeapsa cu 20 de zile
Daca eu dau in judecată poliția pentru fapta comisa pe motivul ca nu am Făcut acea depășire si îmi recuperez permisul pe perioada procesului,pot sa anulez acest proces după sărbătorile de iarna si sa îmi continui pedeapsa dar sa pot da si examenul de redobândire ?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 06:01, 24 Noiembrie 2023
Da, puteti face acest lucru, trebuie doar sa fiti atent, dupa aceea, cind va incepe suspendarea (deocamdata permisul e doar retinut, sunteti in cele 15 zile in care puteti depune plingerea contraventionala ). Testul 13/15 se poate da doar in primele 20 de zile de suspendare.
[ link extern ]
Cititi art. 104, 106 si 118.
Ultima modificare: Vineri, 24 Noiembrie 2023
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am permisul suspendat pe 90 de zile. am contestat ... Ronix Ronix Bună ziua! Am permisul suspendat pe 90 de zile. Am contestat în justiție procesul verbal, dar termenul nu a fost stabilit. Deja permisul e reținut de 30 de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.am si eu o intrebare:anul trecut mi-a fost retinut ... Amalia89 Amalia89 Buna ziua.Am si eu o intrebare:anul trecut mi-a fost retinut permisul pentru 2 luni pentru depasire pe trecerea de pietoni.Puteam da examen sa raman la o luna ... (vezi toată discuția)
Contestatie radar carmen-ioana carmen-ioana buna as avea si eu o intrebare...am luat o amenda de radar pt depasirea vitezei legale 110 km/h pe centura orasului cu limita 50km/h #-o si evident ... (vezi toată discuția)