avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua,vreau sa plec pe muntele Athos in Grecia cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua,vreau sa plec pe muntele Athos in Grecia cu un grup ...

Buna ziua,vreau sa plec pe muntele Athos in Grecia cu un grup fără parintii mei dar cu fratele meu câte este major,eu având 17 ani.
Pot pleca din țara doar cu buletinul și procura de la ambii părinți.
Ce trebuie facyt pentru a putea pleca?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:55, 3 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Parintii isi dau acordul scris ca fratele sa te insoteasca.
Sa isi scoata si cazierul judiciar, desi nu cred ca e nevoie fiind frati, dar sa nu fie vreo problema.
Acordul il dau parintii la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie tradusa si legalizata procura minor pt. iesire din tara? Moon-Tea Moon-Tea Buna ziua, incerc s-o iau pe sora mai mica (minora, 15 ani) intr-o excursie in afara tarii cu masina (sunt major). Stiu ca avem nevoie de la parinti de ... (vezi toată discuția)
Acte necesare iesire din tara minor! Andyandy22 Andyandy22 Salut, am 17 ani si as vrea sa stiu exact ce acte imi trebuiesc pentru a pleca din tara timp de 2 saptamani. Stiu doar ca imi trebuie procura de la ambii ... (vezi toată discuția)
Procura minor Costa Blanca Costa Blanca Este vorba despre un minor care trebuie sa vina in tara , dar nu poate fi insotit de parinti, deoarece acestia nu pot lua vacanta. Treaba ar fi ... (vezi toată discuția)