avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident cu o căprioară care a plecat de la locul ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident cu o căprioară care a plecat de la locul accidentului

Accident
Faceți poze,obțineți autorizația de reparație în care sunt enumerate daunele,mergeți la un service autorizat pentru a obține un deviz și apoi avocat,proces în instanta etc.Dureaza dar e singura varianta .Șansele de câștig sunt mari trebuie doar sa nu urmați varianta draga justitiabului autohton care nici atunci când e păgubit/ars la buzunar nu își angajează av ci spera la un , model",un sfat de la vecinul x etc.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, În data de 13.07.2023, masina mi-a fost avariata de tarabe din proprietatea primariei Ioan233 Ioan233 Bună ziua, În data de 13.07.2023, la ora 07:50, am parcat regulamentar autoturismul într-o parcare publică. La ora 12:40, m-am întors la autoturism și ... (vezi toată discuția)
Garaj daramat fara autorizatie + 2 pereti si acoperis daramat la casa mea. IatanPaul IatanPaul Buna ziua! Am o problema destul de mare si nu stiu cum sa procedez. Vecinul (o firma mare din Germania din domeniu agricol au cate mii de hectare doar in ... (vezi toată discuția)
Am dus mașina pe platformă, pentru constatare, la asigurătorul șoferului vinovat și am completat niște formulare. nu am primit niciun răspuns, ar trebui să mai fac ceva? Catalin9871 Catalin9871 Buna ziua! Masinea mea a fost accidentata pe 2 iunie, personajul vinovat are asigurare la Euroins. Politia a incheiat PV de constatare si mi-a dat copie dupa ... (vezi toată discuția)