avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Activitate And2005

Activitate And2005

Raspunsul de la casa de pensii Mapn este conform solicitarii , adica hotararea se va pune in plata in continuare pana la finalizarea studiilor , cu conditia ca la fiecare inceput de an scolar / universitar sa se transmita dovada , adeverinta de elev sau student ,
Bună ziua ,hotărârea este definitiva și irevocabila , doar ca la începutul discuției eu am întrebat dacă se va face în continuare plata conform acestei hotărâri (deși la momentul acela eu eram reprezentantul legal al minorului) sau este nevoie de o alta hotarare judecătorească?
Iar plata acestei pensi de întreținere era facuta de Casa de pensii a Mapn , doar ca în momentul în care copilul a devenit major plata s -a sistat. S a făcut o solicitare dd către copilul major anexand adev de studiu, CI valabil și extras de cont .
Vom astepta răspunsul casei de pensii Mapn .

Nicidecum nu va plăti din propria inițiativa, din aceasta cauza am apelat la instanta .
În cazul în care se va respinge solicitarea și în funcție de răspunsul primit se va face din nou acțiune în instanta , de aceasta data la solicitarea copilului major .
Astăzi s a trimis solicitarea ,împreună cu toate actele necesare CI valabil după implinirea vârstei de 18 ani , adev elev , extras de cont bancar
da , a implinit 18 ani pe 2 aprilie si exact pentru aceste 2 zile ale lunii a primit bani.
S - a facut o solicitare in numele majorului , cei ce trebuiesc sa puna in aplicare fiind Casa de pensii a Mapn , sa vedem ce raspuns se va primi ... am tot incercat telefonic nu raspunde nimeni asa ca tot scrisul ramane de baza .... Asta-i Romania , tara tuturor hartoagelor , in loc sa se simplifice lucrurile mai mult se complica ...
Multumesc mult pentru raspuns .
O zi frumoasa
,, pana la majorat , sau intervenirea vreunei cauze de modificare sau stingere a obligatiei dar nu mai tarziu de implinirea varstei de 26 de ani , suma ce se va indexa de drept trimestrial in functie de rata inflatiei"", redat din sentinta civila .
Buna ziua , in cazul unui copil care a implinit 18 ani si primea pensie alimentara in urma umei Sentinte civile mai este nevoie de o alta sentinta civila pentru a primi in continuare pensia alimentara?
Bună ziua

Fostul meu soț începând cu data de 31 mai 2022 o sa fie trecut în rezerva . Ca re este procedura pentru depunerea actelor la Casa de pensii a armatei pentru ca fiica mea sa primească în continuare pensia de intretinere .