avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1268 soluții astăzi
LIVE, ACUM (129 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Activitate rendodo06

Activitate rendodo06

Ce fel de avocat ar trebui sa caut?
Multumesc.
Somatie
Dosar de executare nr. .../ din 3.05.2022

Numele si prenumele debitorului: (numele meu), pentu debitele defunctului (numele tatalui) si CNP - ul lui.
Apoi: in baza prevederilor art 230 din legea nr 207/2015...va instiintam ca figurati in evidenta fiscala cu urm., pentru care s-a inceput executarea silita
-Taxa parcare 870 lei din care 183 lei debit si 687 lei accesorii calculate pana la data de 24. 02.2022
-Impozit auto 4135 din care 1759 debit si 2376 accesorii calculate pana la data de 24. 02.2022
-Impozit cladire 35 lei din care 2 lei debit si 33 lei accesorii calculate pana la data de 24. 02.2022

Mai este si un Titlu executori nr.../din 03.05.2022 cu aceleasi informatii , ambele primite in acelasi plic.

Buna ziua! Somatie pentru debitele defunctului dupa 15 ani. Ma confrunt cu o situatia dificila si incredibila pentru mine. Tatal meu a decedat in anul 2007, mama a decedat in anul 2008. Mama avea in propietate un apartament pentru care noi cei 4 frati am facut succesiunea, fratii cedand in favoarea mea, cand am facut aceasta succesiune dupa mama notarul facand si o succesiune dupa tata (fara nici un bun imobil sau mobil de mostenit, si fara sa stim de vreo datorie) spunand ca e necesara. Din anul 2008 de cand am facut acea succesiunie pana in prezent nu am primit nici o instiintare sau altceva, absolut nimic, ca acum dupa 15 ani de la decesul tatalui sa primesc o somatie la un dosar de executare pe numele meu, pentru debitele defunctului (tatal meu) acestea constand in taxa parcare, impozit auto si penalizari . Sunand la persoana de contact de pe somatie , dansa mi-a spus ca e ste vorba de impozitul auto si taxa de parcare din 2003 pana in prezent . I-am spus doamnei ca parintii mei au vandut in 2003 acel apartament detinut impreuna , tatal mutandu-se la tara, schimbandu-si si domiciliul in buletin, deci nici masina, nici parcare nu avea pe aceea adresa. Pe langa toate acestea, este normal sa ma anunte dupa 15 ani? Sa ma someze intr-un dosar de executare de fapt, dupa 15 ani…..adica si daca acele taxe ar fi fost reale si corecte(ceea ce nu sunt), debitele sunt de 2000 lei , iar penalizarile pentru toti acesti ani 3100 lei. Si cum pot eu dovedi ca tatal meu nu mai avea nici el domiciliu nici masina pe acea adresa .
Va rog ajutati-ma cu un sfat, ce pot face in aceasta situatie?