Am facut sesizare la ITM, insa dansii mi-au comunicat ca daca nu gasesc pe nimeni la adresa Angajatorului, ei nu vor stea sa "bata din poarta-n poarta" caci nu este obligatia lor sa faca asta. In acest context, eu catre cine ma port indrepta?
Firma care a preluat inca este activa, insa fostul angajator nu vrea sa imi dea date de contact ale persoanelor care ma pot ajuta in aceasta directie.
Stiu ca angajatorul trebuia sa imi comunice despre transfer, eventual sa ma anunte catre cine ma pot indrepta pentru eventuale solicitari. Gresesc? Daca da, care este procedura legala?
Am urmatoarea situatie - Ma aflu in concediu creste copil, pentru copil 1, pentru care primesc indemnizatie pana la data de 20.04.2025. Intre timp am nascut si am nevoie sa depun dosarul de indemnizatie pentru copil 2, insa ma lovesc de urmatoarele:
- Fostul angajator a refuzat sa imi elibereze decizia de prelungire a suspendarii contractului de munca pe motivul ca firma nu ii mai apartine [ Mentionez faptul ca pe mine angajatorul nu m-a informat de transferul firmei la momentul respectiv, ci in momentul in care i-am solicitat decizia, in 24.02.2025]
- A refuzat sa imi dea detalii despre firma care a preluat sugerandu-mi sa caut eu la Registrul Comertului. Am obtinut un ceritificat constatator, insa din acel certificat constatator nu reusesc sa identific persoane cu care sa iau legatura pe acest subiect. Apare un domn administrator care este actionar/administrator pentru alte 50 societati [am cautat pe Termene.ro]
- Dupa ce am cautat denumirea firmei pe internet, am reusit sa dau de o alta societate care mi-a confirmat preluarea si mi-au comunicat ca au luat in considerare solicitarea mea.
- La cateva zille distanta m-au contactat cerandu-mi demisia, lucru pe care l-am refuzat. Ulterior dupa mai multe insistente din partea mea pe mail, acestia au revenit cu raspuns, spunandu-mi ca ei ma pot ajuta cu eliberarea documentelor contra cost - 500 lei, justificand ca eu apelez la o societate care presteaza servicii de resurse umane, contabilitate si infiintare societati.
1. Cum se acorda perioada de proba in situatia urmatoare:
Am avut un angajat cu CIM determinat, 3 luni, caruia i s-a stins CIM de drept. O luna mai tarziu il vom reangaja, insa pe perioada nedeterminata.
Distanta ca timp intre angajari este de 1 luna si va fi angajat pe aceeasi functie si la acelasi angajator.
Pentru noul CIM, nedeterminat, nu mai acordam perioada de proba?
2. Medicina Muncii se va efectua din nou pentru noul CIM? Sau putem merge in continuare cu cea efectuata la prima angajare avand in vedere facptul ca distanta dintre angajari este doar de 1 luna.
Cum pot modifica salariul brut din contract la 2750 conform OUG 67/2022, daca am avut o angajare in luna Iunie, insa nu am aplicat noua varianta a salariului brut?
Se mai poate modifica salariul acum prin Act Aditional?
Sau ce alte variante mai exista?
O mica mentiune, angajarea s-a efectuat in luna Iunie cu un salariu brut de 2600 lei. Aici se mai poate aplica aceasta majorare de 200 lei?
Este posibil ca un angajat al firmei (manager de proiect) sa poata avea atributii in ceea ce priveste instructajul SSM al zilierilor? Sau care ar fi procedura cea mai potrivita in ceea ce priveste instructajul lor in ziua proiectului?