Am urmatoarea situatie - Ma aflu in concediu creste copil, pentru copil 1, pentru care primesc indemnizatie pana la data de 20.04.2025. Intre timp am nascut si am nevoie sa depun dosarul de indemnizatie pentru copil 2, insa ma lovesc de urmatoarele:
- Fostul angajator a refuzat sa imi elibereze decizia de prelungire a suspendarii contractului de munca pe motivul ca firma nu ii mai apartine [ Mentionez faptul ca pe mine angajatorul nu m-a informat de transferul firmei la momentul respectiv, ci in momentul in care i-am solicitat decizia, in 24.02.2025]
- A refuzat sa imi dea detalii despre firma care a preluat sugerandu-mi sa caut eu la Registrul Comertului. Am obtinut un ceritificat constatator, insa din acel certificat constatator nu reusesc sa identific persoane cu care sa iau legatura pe acest subiect. Apare un domn administrator care este actionar/administrator pentru alte 50 societati [am cautat pe Termene.ro]
- Dupa ce am cautat denumirea firmei pe internet, am reusit sa dau de o alta societate care mi-a confirmat preluarea si mi-au comunicat ca au luat in considerare solicitarea mea.
- La cateva zille distanta m-au contactat cerandu-mi demisia, lucru pe care l-am refuzat. Ulterior dupa mai multe insistente din partea mea pe mail, acestia au revenit cu raspuns, spunandu-mi ca ei ma pot ajuta cu eliberarea documentelor contra cost - 500 lei, justificand ca eu apelez la o societate care presteaza servicii de resurse umane, contabilitate si infiintare societati.
Am facut sesizare la ITM, insa dansii mi-au comunicat ca daca nu gasesc pe nimeni la adresa Angajatorului, ei nu vor stea sa "bata din poarta-n poarta" caci nu este obligatia lor sa faca asta. In acest context, eu catre cine ma port indrepta?
Firma care a preluat inca este activa, insa fostul angajator nu vrea sa imi dea date de contact ale persoanelor care ma pot ajuta in aceasta directie.
Stiu ca angajatorul trebuia sa imi comunice despre transfer, eventual sa ma anunte catre cine ma pot indrepta pentru eventuale solicitari. Gresesc? Daca da, care este procedura legala?
Angajatorul - fost - a fost preluat de alta societate .. astfel ca, potrivit legii 67/2006 , drepturile și obligațiile cedentului, care decurg din contractele individuale de muncă și din contractul colectiv de muncă aplicabil, existente la data transferului, sunt transferate integral cesionarului.
Datele de contact ale noii societatii le puteti afla de la ONRC - Oficiul Național al Registrului Comerțului -, Blvd. Unirii nr. 74, Bl. J3b, sector 3, Bucureşti