avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Activitate Gligore

Activitate Gligore

Cu câtă nonșalanță spuneți că ați fost prinsă la furat ,culmea și cu un minor pe lângă dumneavoastră! "Frumos"exemplu de urmat ! Și da,sotul va fi înștiințat!



anamaria040120 a scris:

Am fost prinsa cu copilul minor la furat,am fost dusa la sectie si politistul a luat inclusiv datele copilului minor.Este posibil ca sotul meu sa fie instiintat de existenta acestui dosar penal deoarece a fost implicat copilul minor?

Acuma pe bune ,cu ce a greșit acest om ,care susține că nu a fost plătit,facandu-i reclamă negativă individului la care a lucrat? Cel puțin ,prin postarea sa,atrage atenția posibililor noi angajați, să discearnă de două ori înainte de a lua o decizie ! Și da,patronul îl poate acționa în judecată,doar in cazul in care poate demonta ceea ce a afirmat angajatul respectiv!

gi-jane2 a scris:

Va poate da în judecata, ramane de vazut ce cere. Daca o face, apelati atunci la avocat.

Bună seara ! Poate mă lămurește și pe mine cineva într-o chestiune. La firma unde activez,bonurile de masă erau până la finele anului trecut în valoare de 30 Ron. Cei din conducere ne-au explicat că de la 1 ianuarie,valoarea unui tichet de masă va scădea la jumătatea sumei , fiindcă suma totală nu poate depăși nivelul a două salarii la nivelul anului 2019. Cunoaște cineva o astfel de lege și dacă e aplicabilă din acest an? Mulțumesc!