avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Buna . Patronul la care lucrez refuza sa ma plateasca ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Buna . Patronul la care lucrez refuza sa ma plateasca . L-am ...

Buna . Patronul la care lucrez refuza sa ma plateasca . L-am postat pe grupuri de facebook relatand faptul ca refuza sa ne dea banii .
Ma poate da in judecata pt defaimare sau ceva ?
Ce consecince as putea suporta ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:55, 2 Februarie 2024
Va poate da în judecata, ramane de vazut ce cere. Daca o face, apelati atunci la avocat.
Acuma pe bune ,cu ce a greșit acest om ,care susține că nu a fost plătit,facandu-i reclamă negativă individului la care a lucrat? Cel puțin ,prin postarea sa,atrage atenția posibililor noi angajați, să discearnă de două ori înainte de a lua o decizie ! Și da,patronul îl poate acționa în judecată,doar in cazul in care poate demonta ceea ce a afirmat angajatul respectiv!

gi-jane2 a scris:

Va poate da în judecata, ramane de vazut ce cere. Daca o face, apelati atunci la avocat.

nici eu nu cred ca a gresit, dar cum fiecare e liber sa apeleze la justitie, angajatorul o poate face si daca o face, angajatul trebuie sa se apere ca altfel... celuilalt ii cresc sansele sa castige si dupa ce ca nu esti platit, mai ai si de plata,.
ca si observatie, treaba nu se rezolva pe facebook, faci plangere la itm sau te adresezi instantei...
Ultima modificare: Joi, 1 Februarie 2024
gi-jane2, moderator
Nu.postarea pe grupuri e soluția nu va ajuta cu nimic și riscați sa va sicaneze cu procese civile..Sesizare la ITM ,litigiu munca pt recuperarea drepturilor salariale.etcetc.Daca nu luptați pt drepturile dvs nu o sa o facă câteva like -uri sau fețe plângăcioase pe un grup date de anonimi..
Ultima modificare: Vineri, 2 Februarie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea drepturilor salariale 87mga 87mga pe luna a VIII-a s-a primit jumatate din salar si de atunci nimic, este o intreprindere de productie, patronii ne-au promis ca din vinzarea produsului finit ... (vezi toată discuția)
Poate un patron sa hărțuiască verbal,să înjure și să ameninte ... marianacuco marianacuco Poate un patron sa hărțuiască verbal,să înjure și să ameninte un fost angajat pentru că a avut tupeu să-i facă reclamație la ITM pentru că nu i-au ... (vezi toată discuția)
Inchidere pagina facebook maranos76 maranos76 Buna ziua! Patronii la care lucrez si-au deschis un restaurant si m-au rugat sa le fac o simpla pagina de facebook a restaurantului pentru a putea sa se ... (vezi toată discuția)