avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Activitate alexandruonline

Activitate alexandruonline

Dar acea restrictia s-ar aplica si in cazul unui CIM cu un contract de mandat sau doar pentru 2 sau mai multe CIM-uri?
Buna ziua!
Avand in vedere prevederea din noua ordonanta pe Codul muncii cu privire la interzicerea posibilitatii de a avea 2 CIM daca programele se suprapun, se aplica aceasta restrictie si in cazul in care cineva are un CIM la o firma si un Contract de mandat (fiind administrator) la alta firma, ? In niciun contract nu sunt specificate programele de lucru, dar in practica ele se suprapun.
Care sunt sanctiunile in acest caz?
Multumesc pentru raspuns, @Cornel Valise!
Nu ar fi niciun risc avand in vedere ca sunt si angajat la propria firma si angajat la o alta companie (ambele full-time, deci 16h/zi)?
Buna ziua,

Avand in vedere modificarile Codului Muncii din Octombrie 2022, exista posibilitatea sa fiu angajat full-time la o companie (ex: software tester), administrator si angajat (ex: director general) full-time la propria firma? Programele de lucru intre cele 2 CIM (Software tester si Director general) nu se suprapun, dar activitatea firmei proprii (testare software) va fi facuta tot de mine ca administrator si se suprapune (dar nu e specificat nicaieri) cu programul de lucru de la compania unde sunt angajat full-time.

Multumesc!