avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Avand in vedere modificarile Codului Muncii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Avand in vedere modificarile Codului Muncii din Octombrie ...

Buna ziua,

Avand in vedere modificarile Codului Muncii din Octombrie 2022, exista posibilitatea sa fiu angajat full-time la o companie (ex: software tester), administrator si angajat (ex: director general) full-time la propria firma? Programele de lucru intre cele 2 CIM (Software tester si Director general) nu se suprapun, dar activitatea firmei proprii (testare software) va fi facuta tot de mine ca administrator si se suprapune (dar nu e specificat nicaieri) cu programul de lucru de la compania unde sunt angajat full-time.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:00, 15 Noiembrie 2022
Nu are nicio legatura cu modificarile din Codul Muncii, activitatea dvs ca administrator cu cea de salariat.
Multumesc pentru raspuns, @Cornel Valise!
Nu ar fi niciun risc avand in vedere ca sunt si angajat la propria firma si angajat la o alta companie (ambele full-time, deci 16h/zi)?
Nu exista niciun risc, daca programul nu se suprapune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ce riscă un angajat care are 2 contracte de munca ... KeQue KeQue Buna ziua, ce riscă un angajat care are 2 contracte de munca full time, remote, la doua firme diferite? (vezi toată discuția)
Pot lucra cu 2 contracte de munca full-time in romania ? simions simions Buna! pot lucra cu 2 contracte de munca full-time in Romania ? In SUA se poate! Amintiti si cadrul legislativ al raspunsului Dvs daca se poate Va ... (vezi toată discuția)
Dublare control - medicina muncii nelubt nelubt Buna ziua, Sunt administrator la o firma de asistenta in brokeraj - cod CAEN 6622 - Activitati ale agentilor si broker-ilor de asigurari. Firma are 4 angajati ... (vezi toată discuția)