avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Activitate zzappaking@gmail.com

Activitate zzappaking@gmail.com

Am sunat la numerele de telefon din asa zisul contract, nu răspunde nimeni, unul dintre ele este inexistent. L-am sunat si pe "fotograf", caruia i-am solicitat nr de telefon. Tot nr. inexistent. Sa cred ca este o firmă fantoma? Contractul este nul? Ce ma sfătuiți să fac?
A fost incheiat intre parti, un fel de comnventie, fiul meu a dorit sa se angajeze la ei -este o firma care racoleaza copii minori si le vinde vise, am observat ca pe contract, citindu-l cu atentie lipsesc date de identificare al administratorului care nu apare pe contract (lipsa numele administratorului sau directorului scris lizibil al acestei societati, bonurile emise sunt eliberate cu diverse adrese, iar pe contract apare alta adresa de sediu, apare doar o stampila pusa cu numele agentiei si o semnatura.)Incetarea contractului sau contractul poate inceta in urmatoarele situatii:
-prin acordul ambelor partii
-datorita fortei majore
-la data expirarii duratei contractului,daca partile nu au convenit prelungirea acestuia
-prin imposibilitatea exercitarii unei dintre parti a obligatiilor asumate prin contract'
-ca urmare a decesului beneficiarului
-ca urmare a dizolvarii persoanei juridice
-ca urmare a constatarii nulitatii contractului
Exista posibilitatea denuntarii unilaterale a contractului, cu un preaviz de 30 de zile,fara a se mai percepe taxe suplimentare,partea care cere intreruperea va suporta cheltuielile contractului, in desfasurare,pana la data la care are loc rezilierea respectivului contract
Cum pot rezilia un contract care a fost întocmit prin înșelătorie de o firmă de casting ?