avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot rezilia un contract care a fost întocmit prin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot rezilia un contract care a fost întocmit prin înșelătorie ...

Cum pot rezilia un contract care a fost întocmit prin înșelătorie de o firmă de casting ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:17, 29 Iunie 2022
Cum a fost intocmit mai exact?
Ce cuprinde contractul la clauzele de reziliere?
A fost incheiat intre parti, un fel de comnventie, fiul meu a dorit sa se angajeze la ei -este o firma care racoleaza copii minori si le vinde vise, am observat ca pe contract, citindu-l cu atentie lipsesc date de identificare al administratorului care nu apare pe contract (lipsa numele administratorului sau directorului scris lizibil al acestei societati, bonurile emise sunt eliberate cu diverse adrese, iar pe contract apare alta adresa de sediu, apare doar o stampila pusa cu numele agentiei si o semnatura.)Incetarea contractului sau contractul poate inceta in urmatoarele situatii:
-prin acordul ambelor partii
-datorita fortei majore
-la data expirarii duratei contractului,daca partile nu au convenit prelungirea acestuia
-prin imposibilitatea exercitarii unei dintre parti a obligatiilor asumate prin contract'
-ca urmare a decesului beneficiarului
-ca urmare a dizolvarii persoanei juridice
-ca urmare a constatarii nulitatii contractului
Exista posibilitatea denuntarii unilaterale a contractului, cu un preaviz de 30 de zile,fara a se mai percepe taxe suplimentare,partea care cere intreruperea va suporta cheltuielile contractului, in desfasurare,pana la data la care are loc rezilierea respectivului contract
Ultima modificare: Marți, 28 Iunie 2022
zzappaking@gmail.com, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
minorul nu are capacitatea de a contracta decât cu acordul părintelui/ tutorelui, daca are peste 14 ani. prin urmare trebuie sa solicitați anularea contractului.
dar, mai întâi, verificați daca firma exista si unde este sediul social
Am sunat la numerele de telefon din asa zisul contract, nu răspunde nimeni, unul dintre ele este inexistent. L-am sunat si pe "fotograf", caruia i-am solicitat nr de telefon. Tot nr. inexistent. Sa cred ca este o firmă fantoma? Contractul este nul? Ce ma sfătuiți să fac?
contractul este anulabil. asta se face de catre parti sau in instanta. faptul ca nu raspunde nimeni nu e o dovada ca firma nu exista. daca aveti numele firmei si adresa sau CUI-ul, puteti verifica la www.mfinante.ro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract kinezul kinezul Am incheiat un cotract in numele copilului cu o firma de casting. Din pacate verbal mi s-a spus una si in contract erau specificate ale lucruri. Am platit o ... (vezi toată discuția)
Cum reziliez un contract cu o agentie de modelling? anca12345 anca12345 Buna ziua,as vrea sa-mi dati cateva explicatii la ce ar trebui sa fac.In vara anului trecut m-am inscris la o agentie de modelling in bucuresti dupa ce am fost ... (vezi toată discuția)
Inselat de o agentie de casting ContSters335666 ContSters335666 Buna seara, Am o intrebare urgenta referitor la ce as putea face in situatia in care am semnat un contract de 300 euro/an cu o agentie de casting unde am ... (vezi toată discuția)