avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Activitate qwerty1234124211222

Activitate qwerty1234124211222

Bună ziua! Dacă iau pensie de moștenitor pana la 26 de ani, eu pot lucra ca angajat sau nu pot avea un contract de munca?
Nu am mai facut asta pana acum. 900 de lei e valoarea prejudiciului

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca veți fi găsit vinovat veți fi condamnat.
Depinde și de valoarea prejudiciului.
În esență, nu ati ajunge după gratii dacă nu aveți mai multe fapte.
La 10 fapte ati cam ajunge după gratii în funcție de situatie.

Si ce pot face?

adriandimitriu a scris:

nu va complicați cu transportatorul, dvs aveți contract cu vânzătorul. el raspunde.

Nu sunt recidivist, dar ce se poate întâmpla, ce sancțiuni?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Dacă nu sunteti recidivist, nu o sa ajungeți la pușcărie. Încercați să remediați situația.

Nu s-a verificat coletul, l-am primit fără deschidere la livrare, l-am plătit si cand am ajuns acasă am văzut ca e defect, nu funcționează. Eu am vorbit cu cel care mi-a vândut produsul de pe Olx si mi-a trimis ce trebuie doar ca e defect. Ce consecinte are cel ce mi-a făcut înșelăciunea asta?

ynocentta a scris:

Aveti certitudinea ca persoana care s-a ocupat de coletarea produsului solicitat de dv ,a verificat starea tehnica a acestuia,ca acea persoana este responsabila pentru defectiune ??
Bunurile /produslee noi solicitate prin firme ,se coleteaza fara ca angajatii furnizorului sa verifice starea tehnica a produsului

Pai cred ca e înșelăciune, mi-a trimis tot ce trebuie, dar e defect? Ce consecinte ar avea persoana care m-a înșelat?

ynocentta a scris:

initial contactati furnizorul produsului
Daca nu solutionati sesizati oficial protectia consumatorului
Este necesar sa furnizati date relevante pentru a clarifica daca defectiunea se datoreaza produsului expediat=
furnizorului, sau s-a produs in timpul transportului si atunci culpa apartine curierului

Poti face puscarie daca ai inselat pe cineva cu un colet ? In contextul ca am trimis cuiva ceva nepotrivit.
buna ziua ,daca am dat comanda de un bun pe olx, s-a trimis prin Fan Courier , si produsul este defect, ce pot face? deja am platit bunul respectiv