avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Inselaciune la colet prin Fan Courier
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Inselaciune la colet prin Fan Courier

buna ziua ,daca am dat comanda de un bun pe olx, s-a trimis prin Fan Courier , si produsul este defect, ce pot face? deja am platit bunul respectiv
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Iulie 2022
qwerty1234124211222, utilizator
Cel mai recent răspuns: qwerty1234124211222 , utilizator 01:58, 4 Iulie 2022
initial contactati furnizorul produsului
Daca nu solutionati sesizati oficial protectia consumatorului
Este necesar sa furnizati date relevante pentru a clarifica daca defectiunea se datoreaza produsului expediat=
furnizorului, sau s-a produs in timpul transportului si atunci culpa apartine curierului
Pai cred ca e înșelăciune, mi-a trimis tot ce trebuie, dar e defect? Ce consecinte ar avea persoana care m-a înșelat?

ynocentta a scris:

initial contactati furnizorul produsului
Daca nu solutionati sesizati oficial protectia consumatorului
Este necesar sa furnizati date relevante pentru a clarifica daca defectiunea se datoreaza produsului expediat=
furnizorului, sau s-a produs in timpul transportului si atunci culpa apartine curierului

Aveti certitudinea ca persoana care s-a ocupat de coletarea produsului solicitat de dv ,a verificat starea tehnica a acestuia,ca acea persoana este responsabila pentru defectiune ??
Bunurile /produslee noi solicitate prin firme ,se coleteaza fara ca angajatii furnizorului sa verifice starea tehnica a produsului
Nu s-a verificat coletul, l-am primit fără deschidere la livrare, l-am plătit si cand am ajuns acasă am văzut ca e defect, nu funcționează. Eu am vorbit cu cel care mi-a vândut produsul de pe Olx si mi-a trimis ce trebuie doar ca e defect. Ce consecinte are cel ce mi-a făcut înșelăciunea asta?

ynocentta a scris:

Aveti certitudinea ca persoana care s-a ocupat de coletarea produsului solicitat de dv ,a verificat starea tehnica a acestuia,ca acea persoana este responsabila pentru defectiune ??
Bunurile /produslee noi solicitate prin firme ,se coleteaza fara ca angajatii furnizorului sa verifice starea tehnica a produsului

nu va complicați cu transportatorul, dvs aveți contract cu vânzătorul. el raspunde.

Alte discuții în legătură

Posibila teapa facilitata de firma de curierat rapid cataNFS cataNFS Aveam de vanzare un samsung s5 , pe un site de vanzari , am fost contactat de un pretins cumparator , ne am inteles la pret , am trimit produsul cu verificare ... (vezi toată discuția)
Vanzare pe olx cu nume fals intre doi utilizatori olx are loc ... aleodor aleodor Vanzare pe olx cu nume fals Intre doi utilizatori olx are loc o tranzactie.,Nici unul dintre ei nu-si foloseste numele real . Vanzarea se face prin olx ... (vezi toată discuția)
Colet "violat" - fan courier teomic_a teomic_a In urma cu cateva zile am trimis un colet cu serviciul Fan Courier la Satu Mare, in urma caruia trebuia sa primesc ramburs o suma de bani. Odata ajuns coletul ... (vezi toată discuția)