avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Activitate Tabarana

Activitate Tabarana

Mulțumesc! Dar vă rog să-mi spuneți care ar fi motivele pentru care un judecător ar aproba cererea de interdicție de a intra în casa noastră pe care am ridicato împreună . Presupun că nu o să spună că îi este frică de mine.baiatul nostru locuiește în casa noastră eu nu mai stau acolo să nu pot să-mi vizitez copilul.( Este in stare să facă asta am fost împreună 25 de ani.Stiu de ce este in stare) Mulțumesc frumos domnule avocat și aștept răspunsul dumneavoastră.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Simple amenințări,în astfel de momente la supărare oamenii spun multe..

Bună ziua am primit citatie de divorț și soțul meu mă amenința că cere in instanța să nu mai intru în casa pe care am făcut-o împreună. Poate să-mi interzică instanța să mai intru în casă până la partaj?
Pot cere daune morale pentru aceste acuzați!
Mulțumesc frumos pentru răspuns
Bună ziua! Ce pot face dacă soțul meu a mințit în cererea de divorț că am plecat de-a casă cu suma de 52000? Îl pot chema in judecata dacă aduc martori că el nu a deținut această?sumă? Pot chema copii dacă sunt majori?
Dacă mama mea a cumpărat o casă în timpul căsătoriei mele cu soțul meu pe numele meu și al fratelui meu a cumpărat casa din vânzarea altei case și suntem doi coproprietari pot să aduc martori precum el nu a contribuit cu nimic la cumpărarea acestei case?
Bună dimineața la partaj se pot cita martori?
Bună ziua! Mama mea a vândut o casă find proprietar și ne-a cumpărat mi-e și fratele meu o casă pe numele nostru suntem doi coproprietari nea cumpărat cu act de vânzare cumpărare in timp căsătoriei mele cu soțul meu eu am și casa pe care am făcut-o împreună cu soțul meu in timpul căsătoriei aș vrea să știu dacă soțul meu are dreptul la casa pe care a cumparato mama mea am toate actele de vanzare cumpărare
Bună ziua! Cum se procedează daca sunt două proprietăți dar pe una dintre ele sunt doi coproprietari eu si fratele meu mama a trecuto pe numele nostru și fac dovada că mama mea a cumpărat această casă cu bani din vânzarea altei case a doua casă este făcută in timpul căsătoriei mele cu soțul meu soțul meu are dreptul la acea casă unde suntem eu și fratele meu?
Bună seara vă rog frumos să mă ajutați să înțeleg mama mea a vândut o casă și cu bani obținuți a cumpărat o altă casă la această casă suntem doi coproprietari soțul meu are dreptul la această casă dacă fac dovada cu actele de vânzare cumpărare
Mama mea a vândut o casă și a cumpărată această casă unde eu cu fratele meu suntem coproprietari și soțul meu vrea să divorțeze de mine și spune că este bun comun vă rog să mă lămuriți dacă are dreptul soțul meu la toată casa s-au doar la o parte din casă