Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Nu vă dau informații cei de la Impozite și taxe.
Nu știu ce ați putea face în afară de ce v-a zis E=mc², numai că durează. Eu una i-aș spune că fac plângere penală pentru înșelăciune, să verifice poliția dacă chiar are asemenea datorii și i-am aminti că am și martori pentru câți bani am dat, martori care au văzut că a insistat pentru prețul mai mic. Și chiar aș face. Nu știu dacă ar avea rezultate, dar merită încercat.
Am mai auzit de întâmplări ca a dvs. și sunt de părere că e o țeapă.
In cartea masinii figurează ca fiind proprietar de mai puțin de 2 luni.
E greu de crezut că are datorii imense dacă acum două luni și-a cumpărat o mașină.
Angajați un avocat pentru promovarea unei acțiuni pe obligația de a face. Vânzătorul este obligat să elibereze documentele aferente. Nu faceți dumneavoastră demersuri în acest sens decât dacă sunteți asistat de avocat în fața instanței. Necesitatea asistenței juridice de specialitate este justificată prin prisma atât a conjuncturii încheierii contractului de vânzare cumpărare cât și prin prisma formulării și susținerii acțiunii în fața instanței de judecată care presupune pregătire de specialitate. Acțiunea se poate judeca și în lipsă (prin corespondență).
O paguba de 1500 este mai mică decât una de 4500.Probabil nu sunteți primul care i-a "cumpărat" masina.