avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Activitate Adinan1973

Activitate Adinan1973

La recuperare restanțe întreținere prin HJ și executor se calculează dobânzi lunare? Dobânda depășește mereu poprirea și nu pot achita niciodată.
De la 5000 lei am ajuns la 20.000 doar pt apă rece, lumina scară și indemnizație administrator în termen de 6 ani în condițiile când era poprire 90 de lei lunar. O nouă executare a ridicat poprirea la 230 de lei pentru circa 2 m¾ de apă lunar.
Mulțumesc pt orice informații.
Dacă la dosar e anexat Cazierul (curat) specifici doar dacă în prezent, azi, ești cercetat sau te judeci într-o cauză penală. Soția,,, caz separat,, no comm.

Davidee1 a scris:

As dorii sa ma angajez la MAI pompier. Pentru a face asta imi trebuie o autobiografie in care sa completez mai multe chestii, in fine. Una din ele ar fii: ,, Candidatul va menţiona dacă a fost arestat, judecat sau condamnat, ori este în curs de urmărire penală, judecare sau în executarea unei sancţiuni penale, prezentând detaliat în ce au constat faptele, când s-au produs şi când s-a luat hotărârea în cauză. Aceleaşi menţiuni vor fi făcute şi cu privire la soţie/soţ şi părinţi. “. Problema este ca nu știu ce sa scriu aici, eu am fost in urmărire penală pentru vătămare din culpa și părăsirea locului accidentului, într-un final dosarul mii s-a clasat fără sa primesc nimic deoarece eram nevinovat. Trebuie sa Menționez asta acolo? Sa Menționez ca am fost cercetat? Dacă da, cum formulez? Scriu doar ca am fost suspect in dosarul xxxx/P/2021 clasându-se ulterior ca mii s-a dovedit nevinovația?

Bună ziua.
Dacă o executare silită prin poprire venit ajunge la final, cine se sesizează și ia măsură ridicării popririi?
Debitorul nu știe nimic despre situație! Adică eu
Mulțumesc.
Bună ziua,
Poprire pensie prin 2 executori diferiți dar pt aceași Hotărâre judecătorească (restanță intreț). Întrebare :Este legal sau As. de Proprietari a făcut un abuz de care Casa jud de Pensii are sau nu are cunoștință (nepăsare)
Mulțumesc, o, zi bună.