avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Activitate Ale1987

Activitate Ale1987

Cat timp tine un executor hârtiile dacă au fost achitate toate datoriile?

Ale1987 a scris:

Bună ziua. Am și eu o întrebare. Dacă am avut un credit cu oprire pe salar de la judecător, banca mia emis dovada de închidere a creditului după ce am terminat de plătit dar de la executor nu am primit nimica. Oare pot sa fac rost de o hârtie cum ca nu mai am nici o datorie la el? Chestia e ca a trecut 6 sau 7 ani de atunci.
Mai sunt șanse sa aibe documentele respective judecătorul?
Bună ziua. Am și eu o întrebare. Dacă am avut un credit cu oprire pe salar de la judecător, banca mia emis dovada de închidere a creditului după ce am terminat de plătit dar de la executor nu am primit nimica. Oare pot sa fac rost de o hârtie cum ca nu mai am nici o datorie la el? Chestia e ca a trecut 6 sau 7 ani de atunci.
Deci se poate. Asta voiam sa vad dacă se poate pentru ca dacă au aprobat nu cred ca afecteaza la alta banca, sau afectează? (Merge la alta banca după ce ies actele deje demersurile au fost făcut cam în 5 zile avem actele). Mulțumesc.

gi-jane2 a scris:

radiati sarcina din cartea funciara si apoi incercati la alta banca.

Bună ziua. Sa încep cu începutul.
Eu cu soțul meu avem contract de uzufruct cu bunici, bunicul a decedat dar nu am făcut radierea și procedurile mai departe. Acuma am început sa le facem și bunica ne cedează uzufruct la noi,deci o sa fim singuri propietari. cumpărătorul care a vrut sa ne ia apartamentul cei de la banca a zis ca nu sunt de acord pentru ca aparar ipoteca de uzfruct(procedurile nu au fost făcute pana nu neam lovit de situatie). Dacă cei de la banca și au și aprobarea financiara tot nu o sa fie de acord ei pot încerca și la alta banca? Aprobarea financiara ii afectează la ceva dacă merg la alta banca?
Bună seara. Știu ca o sa para penibil ceea ce o sa zic mai jos dar sper sa găsesc raspun aici sa nu mai bat drumul pe la notari și avocați.
Nași mei divorțează,și pe nanasa o știu de mica(copilărit împreună și multe altele chestii grave împărțite împreună deci nu ma tem). La nans ii trebuie partea din tot ce au strâns ei în 20 de ani adică o valoare de 40.000 mii euro, eu cu a meu mam gândit dacă ar putea ea sa ne cumpere apartamentul nostru prin achizite de imobil(ceea ce am găsit o banca care nu e necesar și sotul) și sa ii dea la dansul partea și ea sa rămână cu rata pe apartamentul nostru timp de 15 ani.
Întrebarea mea este:
1 după ce se trece apartamentul pe ea trebuie sa iti facă neapărat mutație aici?
2 noi putem sa rămânem cu mutația la adresa? Trebuie făcut ceva în acest sens?
Menționez ca după ce apartamentul se cumpără de către ea noi mergem la notar și facem un act ca am fost de acord sa cumpere apartamentul pentru nevoie de bani și după închiderea creditului facem inapoi demersul de vânzare cumpărare(știm ca sunt niște costuri).
Bună dimineața. Oare pot sa dau în judecata firma la care lucrez pentru ca ma supus la detectorul de minciuni? Aici găsiți povestea. Lucrez la o firma de curierat de 7 ani nu am avut nici un fel de problema de dispariție bani sau colete. Sunt implicate 3 firme în aceasta poveste. Am livrat niște colete la care unu era deteriorat, începând descărcarea ma chemat patronul sa îmi arate ca în coletul deteriorat lipește produsul, iam făcut hârtie cum ca lipsește produsul și ect procedura care e normal de făcut. După câteva zile m-au chemat la birou și mia zis ca să demonstrez ca nu eu sunt de vina trebuie sa fiu supus la detectorul de minciuni. Având în vedere ca am moralul la pământ și câteodată parca nu mai judecata adică sunt cu pishicul la pământ pot sa ii dau în judecata? Exista ceva lege legat de aceasta poveste?
Daca lucrez la o firma de curierat și din alte motive în colet nu a fost produsul și am fost la detectorul și a ieșit cu brio în privința mea pot sa dau firma în judecata? Care e șansă de a câștiga( menționez ca timp de 2 săptămâni de când am știu ca sunt supus acestor probleme m-am și îmbolnăvit cu pishic și mia ieșit pisiorazi de care nu o sa mai scap repede). Mulțumesc.