avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Activitate Barbu Paula

Activitate Barbu Paula

Răspuns la discuția Beneficii handicap grad mediu
mulțumesc!
Răspuns la discuția Beneficii handicap grad mediu
Sunt din Tulcea , aici mi s-a dat următorul răspuns:
“ indemnizație 8 lei și dacă am mașină pe numele meu nu voi plăti rovinieta .”
Este o lege care se aplică peste tot sau în funcție de județul în care te afli?
bună ziua! Deranjez cu o întrebare:
“ pt handicap grad mediu ce beneficii sunt ?”
Mulțumesc ! Ceea ce mi-ați zis știam nu știu cat mă ajută . Am plătit operată 25000€, acum trebuie să mă duc la control din 3 în 3 luni și de câte ori este nevoie iar ca și cost înseamnă la fiecare control plătesc 2000€+ transport + …. Întrebarea este pentru ce îmi oprește statul atâtea bani în fiecare lună (3000lei CAS) și nu beneficiez de nimic. Cine trăiește cu pensia de 500 lei , Dacă îi primești și pe astea !
în programul național de tratament al bolilor neurologice boala parkinson este trecută ca boală obișnuită. Am această boală de circa 7-8 ani de la vârsta de 34-35 de ani acum am 42 , asigurată ( muncesc) . aș vrea să știu cu ce mă ajută pe mine țara mea , ce facilități îmi oferă , ce beneficii am.
M-am operat la turci, stimulare profundă a creierului, repet sunt asigurată muncesc ca asistentă medicală, cotizez la stat de 22 de ani , la ce spitale am întrebat în România nu se făcea această operație, când am fost la casa de asigurări de sănătate să îmi restituie o parte măcar din cheltuieli răspunsul a fost scurt “ Turcia nu este în UE”
Am făcut credit în 2008 în 2012 mi-a confiscat casa banca . Acum am iar executare silită , pe numele meu nu am nici o proprietate și nici un bun . M-am căsătorit în 2014 și sunt trecută la contul soțului ca împuternicit. Întrebarea este: executorul poate să pună poprire pe contul soțului ?
Buna ziua ! Am o problema de sănătate și am reușit sa strâng câțiva bănuți intr-o asociație non-profit , acum când le-am spus sa îmi plătească consultația și cazarea au zis ca nu se poate ( acestea le-am făcut la turci , plata in lire Turcești ) decât dacă îmi fac cei din Turcia factura in € ( acestea au zis ca le este foarte greu și durează cam o săptămâna sau msi mut sa verifice ei dacă sa făcut plata sau nu ) . Am întrebat asociația dacă se poate sa plătesc eu și ei îmi decontează , mi-ai răspuns ca nu le permite legea sa îmi deconteze ma ajuta doar dacă reușesc ei sa facă transfer bancar . Legea 32 /1994și ordinul 994/1994 nu le permite sa îmi deconteze banii pe care i-am cheltuit . Bine-nțeles le arat facturile
A cumpărat casa de lângă mine , după ceva timp a descoperit ca ii lipseste teren și zice ca terenul lui este la mine , ma dat in judecată pt granituire , a pierdut și acum vrea sa îmi strice actul de proprietate pt a-și lua terenul care crede ca i se cuvine
Buna seara ! Vecinul vrea sa îmi strice actul de proprietare , in instanța , poate sa facă așa ceva ?
Nu cred ca pot sa îl pun sa mute acoperisul , acoperisul este acolo mai mult dd 10 ani