LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T? Accesează live evenimentul
Buna ziua. Ca asociat si administrator al unui SRL am garantat, cu contract de fidejusiune, un imprumut al societatii. Am cesionat actiunile unei alte persoane si am iesit din societate atat ca asociat cat si ca administrator. Contractul de imprumut este in derulare. Daca societatea nu isi achita imprumutul, banca face uz de contractul de fidejusiune incheiat cu mine (chiar daca nu mai sunt in societate) pentru recuperarea debitului? daca DA, ce demersuri ar trebui sa fac pentru anularea acestui contract? Multumesc anticipat!
Buna ziua,
In anul 1996 am efectuat racordarea la reteua de energie electrica a unei proprietati. Realizarea acestei lucrari a fost posibila doar cu "plantarea" unui stalp intermediar de beton, pe proprietatea vecina, la cc 50 cm de limita de proprietate, cu acordul proprietarului de la acel moment. In 2004 sau 2006, vechiul proprietar a vandut. De vreun an, noii proprietari solicita sa scoatem stalpul de pe proprietatea acestora. Mai mult, au inceput sa procedeze la destabilizarea stalpului prin saparea la baza si montarea unui cric hidraulic pentru a forta inclinarea acestuia. Va rog frumos sa ma consiliati privind procedura pe care sa o abordez pentru rezolvarea acestei situatii, in conditiile in care o comunicare rezonabila nu este posibila cu vecinii mentionati. Va multumesc anticipat!