avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1260 soluții astăzi
Forum Activitate terorista de la 3

Activitate terorista de la 3

Răspuns la discuția autoritatea asociatie de locatari
Daca iti aduci aminte cel putin din partea noastra nu v-am intampinat cu nici un fel de ostilitate. Mi se pare normal sa lupti pentru drepturile tale, dar nu trebuie sa duci totul la absurd. Nu stiu exact cum a fost treaba cu administratorul, cert este ca el e atestat pentru treaba asta. Chitantele sunt in buna regula asa ca nu vad care e problema daca a completat gresit tabelul. Si nu vad dc pentru asta trebuie sa terfelesti un om. Nu cunosc detalii in legatura cu asta, ci doar ce s-a comentat la sedinta. Cand m-ai intrebat de ce aveam suma asa mica ti-am explicat de ce. NU cred ca e cazul pentru atata sa se faca circ.
Eu nu m-am legat de tine in nici un fel. Si exect asa cum tie nu-ti place sa vina sa-ti spuna altii ce sa faci si ce sa nu faci la tine in casa, imagineaza-ti ca nici mie nu-mi place. Nu s-a pus niciodata problema de lipsa de bun simt din partea mea. Cat despre orele de somn la care pun copiii in pat sau ne culcam noi e strict problema noastra. Nu cred ca trebuie sa vii tu sau altcineva sa ne dea stingerea. Si eu cred ca daca nu aveai o atitudine atat de razboinica si cu administratorul si cu ceilalti vecini nu s-ar fi luat nimeni de tine. Dupa cum stii probabil daca ai mai stat la bloc se aud inevitabil diverse inclusiv de genul tras apa la toaleta, facut dus etc
Sunt foarte curioasa care lege interzice asa ceva. Sau in ce lege e specificata o anumita ora de culcare. Sau care e limita de "galagie" permisa. La urma urmei e totul la latitudinea bunului simt al fiecaruia dintre noi.
NU m-am recunoscut in acuzatii, am recunoscut "scenariul" bine ticluit. E treaba ta daca ai de gand sa suni in continuare, nici o problema. Se va naste si copilul tau. Si pe mine ma va deranja teribil. Si cu asta mi-am incheiat comentariile. Si chestia cu vecinii de sub voi e chiar culmea. As fi curioasa sa stiu care dintre vecini aud zgomote de la cei cu 2 etaje mai sus si sa nu fie auzite si de restul vecinilor. Amenintarile au curs din partea voastra . Si nu stiu cine sunteti voi ca sa-i judecati pe ceilalti. Pe mine nu ma intereseaza ce faceti voi in casa. Eu consider ca am un comportament decent si nu deranjez vecinii. In fine, ideea e ca eu nu am nimic cu nimeni si nici nu-mi doresc conflicte.
Si nu poti sa suni la 112 cand doresti tu. Inainte mai trebuie sa si dovedesti acuzatiile. Nu poti abuza de acest serviciu (care este de urgenta) pentru orice fel de motive neintemeiate. Oare voi aveti persoane cu care nu sunteti in conflict? As fi curioasa sa stiu. Si problema se va rezolva intr-un fel. Si probabil ca amiabil nu va fi posibil. Atunci ii vom lasa pe altii mai intelepti sa judece.
Sincera sa fiu nu credeam ca exista astfel de persoane. Nu mi se pare absolut nimic in neregula sa-si ceara drepturile: cum ar fi calculele la taxe, pe ce se investesc banii, etc
Ideea e ca ce povesteste d-na este total rastalmacit. Si chiar suntem vecini de 30 de ani acolo si ne intelegem bine. Si nu stiu care e ideea cu :"atmosfera pastorala"
O singura familie este de pensionari. Lumea a stat pe rand, frumos si civilizat de vorba cu ei. Absolut toate sumele care sunt platite sunt justificate de chitante. Exista cenzor care este o d-na economist.
Buna ziua,
sunt terorista de la etajul 3, deasupra d-nei "inocente" cu pricina. Adevarul este absolut total denaturat. Acesti domni au intrat intr-o asociatie super civilizata, corecta si ingrijita. Martori pot sa fie nu numai membrii asociatiei ci si cei care au vizitat de-a lungul timpului aceasta scara. Relatiile au fost intotdeauna foarte bune intre vecini si orice fel de probleme s-au rezolvat pasnic si amiabil.
Copiii care ii terorizeaza permanent n-au fost toata vara acasa, iar momentul in care au venit cei de la 112 era 11 noaptea (prima zi de gradinita), copiii erau in pat de 1 ora, tocmai terminasem sa le citesc povestea. Martori pot sa fie oricare dintre vecinii mei ca atat eu cat si familia mea n-am deranjat niciodata pe nimeni, n-am facut rau sau galagie intentionat. Ma consider o persoana cu bun-simt si nu am avut nici un fel de neintelegeri cu nimeni. Acesti domni au probleme cu o scara intreaga cu diverse reclamatii, deci nu sunt doar eu persoana vizata.
Referitor la administratorul scarii problema de care s-au legat a fost faptul ca pe luna anterioara eram 2 vecini in cauza care platisem in plus, deci in consecinta la urmatoarele taxe de scara apaream cu suma mai mica.
D-nii si-au renovat apartamentul timp de cateva luni anul trecut, fetita mea cea mica nu putea sa doarma dupa-masa si dimineata se trezea cand incepea galagia in apartament. Nici eu si nici alti vecini, care evident au fost deranjati de peretii daramati, flexul care se auzea de cateva ori pe zi si restul actiunilor intreprinse in apartamentul vecinilor nu am luat nici un fel de masuri impotriva lor. Pur si simplu din bun-simt nu s-a dus nimeni sa le bata la usa sa le atraga atentia. Ne-am gandit cu totii ca fiecare, la un moment dat, va avea asa ceva de facut in casa si asta este. Nu va dura o vesnicie.
Dansii sunt atat de "ocupati" incat au timp sa stea sa analizeze taxe, cine are autorizatii si pentru ce, etc
Si probabil ca suntem 14 familii de prosti si numai ei s-au trezit sa se destepte ca exista nereguli. (ca sa va faceti o imagine aceste familii sunt majoritatea familii de intelectuali, iar administratorul este aceeasi persoana de cand s-a infiintat asociatia pe scara- respectiv cam 15 ani).
Deci ori suntem 14 familii cu probleme ori altcineva chiar sufera de "scenarita acuta".
Unde nu exista bun-simt nu poti sa ai pretentii de mai mult!!!