avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Activitate Eva05

Activitate Eva05

Da funcția o am schimbata.
Bună ziua, am fost delegata 5 luni pe un alt post , luna acesta am primit decizia pe post dar salariu de incadrare a rămas acelaș pe care îl aveam înainte. Întrebarea e nu trebuia sa mi se schimbe și salariu de încadrare? De la personal au motivat ca trebuie sa treacă 3 luni de zile. Menționez ca delegarea era în cadrul aceleași instituți.
Bună ziua, am și eu o situație, 0 cunostiinta a născut un copil în Italia are cetățenie copilul după o perioada de timp s au despărțit, ea sa întors în tara cu fetita dar nu are certificatul copilului. Tatăl fetitei nu vrea să îl trimeata iar ea nu are cum sa ii scoată certificat romanesc. Ce poate face în situația aceasta? Mulțumesc.
Eu am cerut sa mi se scoată postul la concurs fiind delegata cu atribuții deja de 5 luni de zile dar de la personal mi au spus ca o sa îmi dea o decizie pe post fiind în aceias instituție. Totuși nu am primit un răspuns oficial de ce nu se poate scoate postul la concurs deși este în organigrama. Ar trebuie sa fac o cerere în care sa specific lucru acesta? Ce ma sfătuiți? Mulțumesc!
Bună ziua. Sunt angajata într-o instituție publica unde am fost delegata pe alt post cu modificarea atribuțiilor. În noua organigramă este postul și doresc în urma evaluării sa ma treca pe post prin decizie. Întrebarea mea este nu era mai bine dacă se scotea postul la concurs? Decizia se poate modifica ?