Va multumesc pentru raspuns.
Exista cadastru , intabulare , dezmembrare , acordul fratelui.
Suprafata asta infima in centrul Bucurestiului e destul de ok :)
Nu ar trebui ca PUG/PUZ sa permita a se construi pe calcan , in continuarea casei existente , pe suprafata respectiva , asa infima cum e? Este permisa o constructie cu fundatie sau numai fara fundatie?
Nu am gasit un titlu mai bun , din pacate :)
O casa cu curte a fost mostenita de 2 frati. Unul a mostenit casa si unul curtea.
Daca eu cumpar curtea de 8X7 MP , pot sa construiesc pe calcan cu casa respectiva ?
Unde se incardeaza legal aceasta situatie?
Va multumesc!!
Buna ziua,
1. Daca vecinii care au contribuit la conducta de gaze cer sume nejustificat de mari pentru acordul de bransare , ce se poate face legal?
2. Daca pe bloc e montata o antena GSM care radiaza toti locuitorii cladirii proportional cu distanta , e legal sa primeasca bani (chirie) numai scara deasupra careia e montata antena? Cei de la scara vecina de la ultimele etaje sunt mai aproape de antena decat cei de la parterul scarii care primeste banii (ca idee)
Va multumesc.
Nu era inel. Era un "lingou" de 5-10g . Adica sub 3000ron. Tavex spune ca se considera aur de investitii ca sunt obligati sa faca copie dupa CI ca asa prevede legea . O firma estoniana face copii dupa buletinele romanilor care cumpara si 1g de aur . Si ne aflam intr-un context de razboi etc. Huawei a patit-o rau de tot. Dar Romania nu e SUA. Pot fi luati romanii cu totul , nu doar buletinele lor....
Buna ziua,
Ceva argumente legale pro sau contra solicitarii cartii de identitatea de catre o vanzatoare de la un magazin fizic pentru a putea cumpara un inel din aur?
Va multumesc!
Explicati-i amiabil persoanei fizice ca , daca nu va restituie avansul (eu as cere si "despagubiri") veti sesiza ANAF , Politia , Antifrauda ca face evaziune fiscala (nu cred ca ati primit factura sau chitanta)
moxi
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Daca scriati macar jumatate din cat ati scris aici intr-o sesizare pe site-ul ANPC , ar fi fost mult mai util pt. dvs.
Deci , trimiteti sesizare la ANPC .
Trebuia sa verifici datele firmei INAINTE de a comanda. NU ai dat banii degeaba. AI platit o lectie de atentie. De acum vei verifica (sper) inainte de a face alte comenzi si astfel vei castiga (nu vei mai pierde) sume mult mai mari decat cea platita acum. Deci ai facut o afacere buna :)
Poate dispune (aproape) orice daca apare in CIM si ati semnat ca sunteti de acord ca si angajat.
Poate fi 3 ore pauza de masa sau poate fi program flexibil cu indicarea orelor respective.