Locuiesc in bloc turn cu apartamente si garsoniere. Aportul la lucrarile de reparatii lift, consider ca trebuie calculat in functie de numarul de persoane care locuiesc in imobil si nu in functie de suprafata imobilului. Exemplu: eu locuiesc singura in apartament cu doua camere si trebuie sa platesc conform calculelor 600 lei, iar 3 persoane care locuiesc in garsoniera, platesc 400 lei, spunandu-mi -se ca se calculeaza in functie de suprafata imobilului. Personal, consider ca nu imobilul circula cu liftul, ci persoanele care locuiesc in imobil. Va rog frumos sa imi explice cineva aceasta asa zisa lege!
Acum am aflat: pamantul de 3,6 ha a fost vandut in 2006 si de atunci si pana in 2022 cand a murit, mama mea a incasat o renta viagera de 360 euro pe an.
Intrebari: Aceasta renta viagera a fost incasata legal? Eu pot face succesiune pentru ultima renta neincasata, in 2023?
Pot prelungi contractul cu APIA in vederea incasarii unei rente viagere pana la decesul meu pe acest pamant?
Acum am aflat: pamantul de 3,6 ha a fost vandut in 2006 si de atunci si pana in 2022 cand a murit, mama mea a incasat o renta viagera de 360 euro pe an.
Intrebari: Aceasta renta viagera a fost incasata legal? Eu pot face succesiune pentru ultima renta neincasata, in 2023?
Pot prelungi contractul cu APIA in vederea incasarii unei rente viagere pana la decesul meu pe acest pamant?
Mama mea care a murit in decembrie 2022 a avut in posesie un teren agricol extravilan pe care timp de 17 ani a incasat o renta viagera anuala.
Eu sunt unic mostenitor.
Cum pot intra in posesia acestui teren?