In data de 13.10 am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu doua victime(minori) pe Stefan cel mare in apropiere de Spitalul Matei Bals, accidentul s-a soldat cu rani superficiale si nu a necesitat internare in urma investigatiilor de la Grigore Alexandrescu.
Incidentul s-a produs la o trecere de pietoni unde vizibilitatea era opturata de stalpul de iluminat si cosul de gunoi aflat pe stalp iar ei au fost dupa acesta si nu se vedeau iar in momentul cand a dat verde s-au si aruncat pe trecere.
Eu care abia ieșisem de pe straduta cu spitalul, trecerea de pietoni fiind foarte in scurt practic i-am impins cu coltul din dreapta fata a masinii si au cazut acuzand dureri la picioare care s-au dovedit a nu fi fracturi sau rupturi.
In urma verificarilor nu am avut alcoolemie sau alte substante(nici nu incapea in gand asa ceva).
Mi s-a deschis dosar si eliberat dovada cu drept de circulatie 15 cu posibilitate prelungire din 3 in 3 luni pana la solutionarea cazului.
Astazi am fost la Parchet de pe langa judecatoria sector 2 pentru a depune cere de prelungire cu 6 zile inante de expirarea dovezii, dar din informatiile primite poate sa dureze si pana la 10 zile si dovada expira.
La parchet aceste cereri se depun intr-o cutie poștală la intrare fără a-ți oferii vreun număr de înregistrare pentru aceasta.
In acest caz dovada mai poate fi prelungita?
Sau ce ma sfătuiți sa fac?
Care sunt pașii de urmat pentru deschiderea unei taxe de succesiune după tatăl decedat și cine are drept de moștenitor ținând cont despre următoarele aspecte:
- nu exista taxa succesiune după bunicii decedați;
- mai are un frate in viața;
- soția este in viața;
- fiu in viața;
- el figurează ca plătitor de impozit in rol la primărie după moartea bunicului aproximativ 13 ani.