avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Activitate Racu Ghita

Activitate Racu Ghita

Administrator asociație de proprietari cu part time de 4 ore cu C. I. M. are dreptul la concediu de odihna și câte zile?.
Bună ziua. Nu pot deschide declarația 112 pentru luna Ianuarie 2024, Adobe reader este cu abonament din Ianuarie 2024. Știe cineva cum mai putem deschide și semna declarația în loc de Adobe Reader?. Vă mulțumesc din suflet.
Conducerea unei asociații de proprietari beneficiază de creșterea salariala cu 13 %?
Cum pot recupera datoriile de la o instituție actionata in instanta in luna Octombrie 2023, iar termenul de judecată pe 18 Aprilie 2024. In aceasta perioada se vor mai acumula lunar cheltuieli de judecata. Ce ma sfătuiți să fac?.
Cum pot recupera datoriile de la parata pentru perioada de la data inscrierii dosarului si până la termenul de judecată?
Conducerea primariei Onești, vrea să ne oblige să preluăm noi asociațiile de proprietari, incasadea gunoiului. Cum putem refuza acest lucru?.
Sunt președintele asociației de proprietari

ynocentta a scris:

Cel care desfasoara activitate in spatiul de sub condominiu detine contract de inchieriere sau de folosinta?
Pot să fac demersurile pentru debranșare de la apă și canalizare?


In ce calitate intrebati?
ca persoana fizica nu detineti autoritatea si competenta sa solicitati restrictionarea asigurarii utilitatilor
Debransarea de la sistemele centralizate utilitati poate fi executata numai de catre persoanlul autorizat al furnizorului de eutilitati si in conditiile legii

În cadrul asociației își desfășoară activitatea Camera de Comerț, are cea mai mare parte din spațiu sub blocul nostru și refuză să plătească salariu administrator, internet asociație, pierderi de apă, en electrică pentru sediu asociație, consumabile pentru asociație de care beneficiază și acest spatiu. Pot să fac demersurile pentru debranșare de la apă și canalizare? fiindca din acest motiv este pus la plată.
Am mai întrebat, unde se poate înscrie un elev de clasa a 8 a care nu a reușit la examenul de evaluare nationala?.
Bună ziua. Am un nepoțel în clasa a 8 a, diagnosticat cu absențe epileptice din anul 2019, anul acesta are evaluare națională. Problema este că nu are ținere de minte pe perioadă de timp mai mare, este emotiv și de aceea face foarte des cri ze de absențe epileptice. La simulări evaluare națională nu a reușit să ia note mai mare de 5,5 la limba și literatura română și 2,5 la matematică. Este în tratament din 2019, iar din 2021 din cauza stresului crizele sunt foarte dese si de cate 6 ÷ 10 secunde fiecare. El, mă întreabă ce va face dacă nu va lua examenul, dorința lui este de a urma informatica. Vă rog să-mi dați un sfat cum să procedez pentru al ajuta pe acest copil.