Bună ziua. Nepotul meu face absențe epileptice și este sub tratament de lungă durată cu Lamotrigina DOC de 100 mg care se găsește în Italia și costă 35 de euro cutia + cheltuieli de transport. Tratamentul este gratuit și este prescris și este sub observație la prof. Neurologie pediatrica la Spitalul Sfânta Maria Iasi. Unde trebuie să apelez pentru a-mi aduce acest medicament în țară printr-o instituție a statului și fără să fiu nevoit să dau o grămadă de bani?. Vă mulțumesc din suflet pentru ajutor și pentru sprijin.
Dapix
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Tratamentul poate fi gratuit, sau măcar compensat, numai dacă îl ridicați de la orice farmacie din România.
Nu vi-l compensează nimeni dacă îl primiți din Italia.
Vorbiți cu doctorul, și încercați împreună să găsiți o soluție, eventual să vâ prescrie un alt medicament, care se găsește în farmaciile din țară.
Nu sunt gratuite toate medicamentele, unele sunt doar compensate, și la cele originale beneficiarul plătește diferența de bani care depășește prețul de referință.
Povestea mea...
kronung
POVESTEA MEA ,
CARE POATE FI A TA !
Semnalmente-familie cu un copil,studii medii ,fara coloana vertebrala cautati pentru exterminare.
Povestea noastra ... (vezi toată discuția)