avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate M1chop

Activitate M1chop

Multumesc frumos!
Sa speram ca doamnele de acolo stiu legislatia. Ultima data se intrebau una pe cealalta.
O seara placuta!

gi-jane2 a scris:

Fara prezenta proprietarului si declarati adresa la care sta efectiv.

Pentru cartea de identitate provizorie, nu trebuie declarata o adresa? Sau se poate fara prezenta proprietarului?
Din pacate gazduitorul nu doreste sa ajute la rezolvarea acestei situatii.

ynocentta a scris:

In situaţia în care gazduitorul nu se poate prezenta la serviciul public comunitar de evidenţa a persoanelor, declaraţia de primire în spaţiu poate fi consemnata la notarul public,

Buna ziua! Am nevoie de un sfat, daca ma poate ajuta cineva. Prietenei mele i-a expirat buletinul de aprox. o luna, iar mama ei nu vrea sa o mai primeasca in spatiul unde locuieste ea si unde a avut adresa din buletin pana acum. Noi locuim in chirie (contract facut intre 2 SRL-uri). Proprietara apartamentului unde locuim nu prea vrea sa faca drumul pentru a semna actele de primire in spatiu, ca sa-si poata declara adresa de aici. Pot eu sa fac acele declaratii de primire in spatiu chiar daca eu (srl-ul meu) sunt chirias? Sau ce alte variante ar fi?