avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Stef66

Activitate Stef66

De când farmacistul poate înlocui un doctor?
Ce pot face în situația în care am depus cererea de prelungire a autorizației de construcție în țermen mai mic de 45 de zile de la data expirării? Primăria Iași mi-a respins cererea fără să-mi ofere soluție. Mai am voie să construiesc în continuare?
În anul 1999 am primit de la primărie un apartament cu o cameră pe care l-am achitat în rate timp de 15 ani. La primirea apartamentului primăria a fost de acord să ocup un spațiu vecin care era destinat pentru ghena de gunoi, la care s-a renunțat. Am acordul scris cu ştampila primăriei şi semnătura primarului de la vremea respectivă. Acest spațiu l-am transformat în camerâ de locuit. Acum s-a format asociație de locatari care vor să plătim chirie sau să eliberăm spatiul. Blocul are 7 etaje şi în aceaşi situație sunt 7 apartamente. O vecină a intabulat apartamentul cu tot cu acest spațiu şi l-a vândut. Ce pot face în ceastă situație?
Cum pot cumpăra un spațiu de pe casa scării pe care l-am ocupat cu acordul primăriei.