avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum pot cumpăra un spațiu de pe casa scării pe care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum pot cumpăra un spațiu de pe casa scării pe care l-am ocupat ...

Cum pot cumpăra un spațiu de pe casa scării pe care l-am ocupat cu acordul primăriei.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 09:19, 12 Februarie 2023
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati date relevante
Daca primaria a dat acordul sa utilizati spatiul tot de la primarie puteti solicita raspuns referitor la procedura de achizitie spatiu
Reveniti cu precizari
Se poate doar prin acordul notarial al tuturor proprietarilor din condominiu, conform art. 44 din legea 196/2018.

Stef66 a scris:

Cum pot cumpăra un spațiu de pe casa scării pe care l-am ocupat cu acordul primăriei.

În anul 1999 am primit de la primărie un apartament cu o cameră pe care l-am achitat în rate timp de 15 ani. La primirea apartamentului primăria a fost de acord să ocup un spațiu vecin care era destinat pentru ghena de gunoi, la care s-a renunțat. Am acordul scris cu ştampila primăriei şi semnătura primarului de la vremea respectivă. Acest spațiu l-am transformat în camerâ de locuit. Acum s-a format asociație de locatari care vor să plătim chirie sau să eliberăm spatiul. Blocul are 7 etaje şi în aceaşi situație sunt 7 apartamente. O vecină a intabulat apartamentul cu tot cu acest spațiu şi l-a vândut. Ce pot face în ceastă situație?
Asociatia are dreptate, nu aveti act de vinzare cumparare pentru acel spatiu, care e proprietate comuna. Eliberati spatiul sau procedati cum am scris anterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot ocupa legal un uscator de bloc Heastsinck Heastsinck Buna. Locuiesc intr-un bloc de 8 etaje cu 10 apartamente . Pana la etajul 4 este hotel si are intrarea prin fata blocului iar locatarii prin spate si este ... (vezi toată discuția)
Ocupare abuziva spatiu comun marinocu marinocu salut! apartin de o asociatie de propietari pe o scara cu 10 nivele a cate 4 apt pe nivel. acum 2 ani s-a hotarat sa se renunte la ghena de gunoi de la fiecare ... (vezi toată discuția)