Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati date relevante
Daca primaria a dat acordul sa utilizati spatiul tot de la primarie puteti solicita raspuns referitor la procedura de achizitie spatiu
Reveniti cu precizari
În anul 1999 am primit de la primărie un apartament cu o cameră pe care l-am achitat în rate timp de 15 ani. La primirea apartamentului primăria a fost de acord să ocup un spațiu vecin care era destinat pentru ghena de gunoi, la care s-a renunțat. Am acordul scris cu ştampila primăriei şi semnătura primarului de la vremea respectivă. Acest spațiu l-am transformat în camerâ de locuit. Acum s-a format asociație de locatari care vor să plătim chirie sau să eliberăm spatiul. Blocul are 7 etaje şi în aceaşi situație sunt 7 apartamente. O vecină a intabulat apartamentul cu tot cu acest spațiu şi l-a vândut. Ce pot face în ceastă situație?
Asociatia are dreptate, nu aveti act de vinzare cumparare pentru acel spatiu, care e proprietate comuna. Eliberati spatiul sau procedati cum am scris anterior.