avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1329 soluții astăzi
Forum Activitate MonicaMona03

Activitate MonicaMona03

Bună ziua, aș avea nevoie de un avocat pro Bono mi a spus cineva să caut pe net. Dar nu știu exact unde. Mă puteți îndruma ? Mulțumesc
Între timp am descoperit ca în afară de contractul făcut între noi și semnat mi a șters orice urmă de dovadă. Orice mesaj între noi în care îmi spunea de credit ca îl va plăti etc
Bună ziua. Am făcut un credit la bancă de nevoi personale în valoare de 5800 de euro ptr iubitul meu sa își cumpere o mașină. După ce și a cumpărat mașina și a înmatriculat-o. Ne am certat. Eu am tot încercat să fie ok dar el din ce văd e foarte hotărât să o termine cu mine. Deci practic s a folosit de mine. Noi am făcut un act între noi. Un contract de împrumut doar ca acolo este stipulat ca el va plății ratele creditului aferent până la data când se termină creditul. Se poate să fac ceva în instanță să îmi achite mai repede creditul respectiv sau să îmi dea toți banii odată ? Nu e ok să mai aștept încă 5 ani în condițiile în care el imediat cum a trecut o pe numele lui a terminat o cu mine.
Bună ziua. Actualul meu iubit are un copil cu fosta parteneră. Nu sunt căsătoriți dar din ce am înțeles ea vrea să îl dea în judecată ptr pensia alimentară. Noi trebuie să plecăm în concediu. Iar ea a spus ca nu are voie să părăsească țara sau să plece din oraș. Există această regulă ptr el până se stabilește pensia alimentară ?
Va mulțumesc frumos.

Avocat Nasta-Ana Purcaru a scris:

Buna ziua,
Puteți formula atât plângere penală cât și o acțiune civilă pentru angajarea răspunderii civile delictuale
Avocat Cândea Nasta-Ana

Bună ziua. Am și eu o întrebare. Dacă o persoana mi a furat pozele de pe tik tok ca să le posteze pe un alt cont în căreia care sa îmi aducă cuvinte jignitoare etc în scopul de a vedea toată lumea. Pot face o plângere în aceasta privința? Sau nu se poate face nimic ?