avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1665 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bună ziua, aș avea nevoie de un avocat pro Bono mi a ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bună ziua, aș avea nevoie de un avocat pro Bono mi a spus cineva ...

Bună ziua, aș avea nevoie de un avocat pro Bono mi a spus cineva să caut pe net. Dar nu știu exact unde. Mă puteți îndruma ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:19, 7 Iulie 2025
De ce ar lucra cineva pe degeaba? In instanta puteti solicita ajutor public judiciar.
Ce problema aveti?
Pe Forum nu se pot face recomandari, puteti alege unul din lista de mai jos si contacta
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau

de aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am nevoie de un avocat pentru drepturile animalelor ... CristinaDon CristinaDon Buna seara, Am nevoie de un avocat pentru drepturile animalelor care sa ma ajute pro bono. (vezi toată discuția)
As avea nevoie pt un avocat pro-bono ca sa dau in judecata anaf spartakus300 spartakus300 As avea nevoie pt un avocat pro-bono ca sa dau in judecata anaf, Au facut poprire pe o greseala si desi am dovada ca am platit nu imi mai primesc banii inapoi ... (vezi toată discuția)
Avocat specializat pe litigii de pensii Renomia - SRBA Insurance Broker Renomia - SRBA Insurance Broker Am o cunostinta buna care, la varsta pensionarii fiind, are nevoie de un ajutor legal specializat. Pe scurt, ar fi vorba de o decizie de pensionare depusa la ... (vezi toată discuția)