avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate 0305

Activitate 0305

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cauza exista ,stabilita de expert,scurgere de apa provenita din instalația de incalzire a apartamentului superior.

latka a scris:

Sau poate fi o neglijenta a chiriasului. Daca nu este stabilita cauza inundatiei, nu se poate stabili "faptasul".

Asa este
Mulțumesc
La momentul respectiv nu am avut asigurare,dar avocat am.Spune ca asa e ordinea lucrurilor..Acum așteptăm, motivatia" judecatorului(nu știu dacă se spune asa) și vom depune contestație.Credeam ca judecătorul trebuie sa spună cine răspunde din moment ce s a demonstrat că din acel apartament s a produs inundația. Nu?
Am raportul de expertiza, filme cum curge apa și martorii care au depus declarații la tribunal,cine trebuia sa decidă cine e vinovatul?
Problema este ca am inițiat un proces impotriva proprietarului apartamentului ,in cadrul caruia
mi s a repartizat un expert care a evaluat paguba și de unde a venit apa.(respectiv ap. de deasupra precizând ca s a scurs din instalația de incalzire)Am mai adăugat înregistrări video și martori care au fost acolo și au văzut. În timpul procesului ,proprietarul a venit cu contract decomandat de închiriere și a introdus în proces și chiriașul. Pana aici mi se pare corect (ținând cont ca nu am cunoștințe juridice)Toate bune pana s a dat sentința unde domnul judecător ii absolvă de vină pe ambii și ma pune sa plătesc onorariul de avocat al proprietarului,menționând ca este nevinovat ,totodată nevinovăția proprietarului îl face și pe chiriaș nevinovat. Întrebarea mea este,credeți că undeva în proces trebuia să mă îndrept către chiriaș?Eu în momentul când am inițiat procesul habar nu aveamcine stă deasupra, ca sunt chiriași ori proprietari.Ce ma intriga este faptul ca nu precizează în decizia luată cine este vinovat de faptă .Ce am inteles eu ca de fapt eu sunt vinovată ca am apartamentul sub al dânsului. Asta este povestea, sunt încă sub greutatea evenimentelor și mi se pare frustrant și nedrept toate acestea.Am stat cu pereții uzi acum sunt plini de pete ,iar ei îmi rad în față. după decizia luată de tribunal

Mulțumesc




Bună
Mi a fost inundat apartamentul de la etajul superior unde locuiesc chiriași ,va rog sa mi spuneti într-un eventual proces pe cine dau în judecata proprietarul ori chiriașul?
mulțumesc