avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Activitate Iss1121

Activitate Iss1121

Nume proprietar netrecut in civ după înmatriculare

Salutare, am o mica nelămurire legata de înmatricularea unei mașini, tocmai ce am primit certificatul de înmatriculare, toate bune și frumoase dar cand am verificat toate actele in ordine am observat ca nu sunt trecut in (civ/talon/ cum se numeste, tabelul cu proprietarii), este normal sa fie așa sau este vreo problema și pot primi amenda sau sa fiu tras la răspundere pentru că nu sunt adăugat acolo?
Este prima mașina pe care o am, sunt începător și nu cunosc deloc acest "domeniul" de aceea apelez la ajutorul dumneavoastră. Mulțumesc!
Pot fi dat afară din casă dacă moștenitorul nu a facut succesiunea?

Salut, bunica mea a decedat acum mult timp iar părinții mei nu au facut încă succesiunea. Bunica a avut decât o fiică(mama mea) iar ea este practic singurul moștenitor. Totuși din cauza unor probleme în familie părinții(mama și tatăl vitreg) vor să mă dea afară in casă. Am 20 de ani și abia ce am terminat liceul(abia asteptau asta), iar acum sunt amenințat și "abuzat" să plec de aici. Au dreptul de a face asta având în vedere că succesiunea nu a fost făcută? Nici acceptarea succesiuni în acel termen de 1 an nu a fost făcută. Există sau am eu( ca fiu al moștenitorului) drept la moștenire sau o parte din ea? Pot face eu ceva în legatură cu asta?(dezbatere și etc.)? Sunt dispus să platesc toate actele necesare de mostenitor dacă ar fi posibilitatea, adica să fac totul în locul mamei daca as putea.

Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri și/sau sfaturi.