avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandru1337

Activitate Alexandru1337

Da, am stiut, dar daca nu mi a rezolvat lroblema pentru care m-am dus la ei nu mi se pare ok.

mitabiciclista a scris:

Pretul unui motor nou,cu garanție, cu factura este mult mai mare, e clar că a știut și a fost de acord.

Acum aproape 2 ani m-am rasturnat cu un ATV neinmatriculat si cu alcolemie de 2.15 in sange, nu am intrat in nimeni si nu am distrus nimic, sunt chemat in judecata pentru cele 2 fapte, in curand ma voi prezenta pentru prima oara la tribunal si as vrea sa stiu la ce sa ma astept. Imi pot primi permisul inapoi? Va fi anulat? Amenda?
Cand am intrebat de garantie au zis ca ei nu au primit, ca dezmembrarile nu prea dau factura, dar imi ofera ei, ideea este ca mi au dat teapa, si mi au schimbat motorul fara sa rezolve problema si eram curios daca o sesizare la anaf i-ar misca putin...

gi-jane2 a scris:

de unde stiti ca nu are factura?

Poate un service auto sa cumpere piese din dezmembrari fara factura? Este legal sa le monteze si ei sa factureze ce pret vor pe acea piesa?
Pot face ceva daca mi-am luat teapa de la un mecanic? Este un service care cica ar fi reprezentanta BMW dar au spus ca sunt multe probleme la motor si trebuie schimbat, iar dupa ce au schimbat motorul si au pus injectoarele vechii si unele piese, problemele persista, pretul reparatiei a fost jumatate din pretul masinii, motorul ei l au ales si l au cumparat de la dezmebrari fara factura, iar mie mi au dat factura doar pana la 9990 de lei iar dupa restul au zis sa vin a doua zi, deoarece am platit cash.