avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Activitate diastolico

Activitate diastolico

Perfect de acord cu tine. Centrul de schimb de caldura al peretelui trebuie "impins " catre exterior prin izolatia exterioara. Daca izolezi interior, acesta se deplaseaza catre interior, si reapare mucegaiul, etc. Sunt multe exemple. Sa stii ca si noua ne-a mai dat cineva aceasta idee cu certificatul de urbanism pe tot blocul, dar nu l-am luat in serios. DE ce documente ai avut nevoie sa depui cererea? A trebuit sa umbli pe la fiecare locatar sa-ti semneze ceva? Cum ai rezolvat cu cei pe care nu-i intereseaza? Orice informatie ne este de folos. Pornim si noi asa.
draga armand 67, cred ca suntem mai multi in aceasta situatie. Sotul meu cand a citit ce ai scris a crezut ca am scris eu. Exact aceste informatii le-am primit si eu si exact in acelasi mod. Cu toate astea eu am auzit ca amenzile date de Primarie sunt de 10.000 Ron iar de Inspectia de Stat in Constructii , inca 10.000 Ron. Dar nimeni nu stie ce documente ar trebui sa avem sa nu fim amendati. Ce facem?
Poate mai citesc aceste intebari si altii si ne ajuta , daca nu deja suntem cel putin 2 in aceasta situatie.
Răspuns la discuția izolatie
Dragii mei sper sa fie asa cum ziceti, pentru ca din cate am aflat azi, primaria poate da amenzi de 10.000 Ron, iar Inspectia de Stat in Constructii inca 10.000 Ron. Dar nimeni nu-mi poate spune ce acte ar trebui sa obtin ca sa fiu in regula. Poate ne mai scrie cineva care si-a mai facut reabilitarea termica in exterior, sau lucreaza in domeniu.
Răspuns la discuția izolatie
M-ar interesa din punct de vedere legal, ce documente e nevoie sa intocmesc pentru a nu avea probleme ulterior. Oferte de pret deja am obtinut si imi convine sa fac pe cont propriu pentru ca ceilalti din bloc oricum nu doresc sa aiba izolatie exterioara.
Răspuns la discuția izolatie
Ma refer la izolatie exterioara.
Discuție izolatie
Cum se poate izola un singur apartament dintr-un bloc(din fonduri proprii)? Bineinteles respectand culoare initiala a blocului.