Buna ziua hotărârea mea a fost pronunțată in data de 11/05/2022,cât dureaza ca sa primesc sentința acasă ? 30 de zile lucrătoare sau normale gen pe 11/06/2022 ar trebui sa o primesc. Și in caza ca nu o primesc ce pot face? Din păcate avocata mea cu care am colaborat și am câștigat procesul mi-a vorbit urat ca gen tot o stresez cu mesaj etc dar nah dacă nu înțeleg termeni de judecată ce pot face eu sunt in Anglia și pe 13 Iunie voi merge in România dar pe 27 ar trebui sa vin înapoi in Anglia dar nu voi putea dacă nu am aceea sentința ca sa ii pot face certificatul de naștere românesc ai pașaportul fetiței nu pot face nimica ca sa repezesc puțin procesul? Mulțumesc
Buna ziua hotărârea mea a fost pronunțată in data de 11/05/2022,cât dureaza ca sa primesc sentința acasă ? 30 de zile lucrătoare sau normale gen pe 11/06/2022 ar trebui sa o primesc. Și in caza ca nu o primesc ce pot face? Din păcate avocata mea cu care am colaborat și am câștigat procesul mi-a vorbit urat ca gen tot o stresez cu mesaj etc dar nah dacă nu înțeleg termeni de judecată ce pot face eu sunt in Anglia și pe 13 Iunie voi merge in România dar pe 27 ar trebui sa vin înapoi in Anglia dar nu voi putea dacă nu am aceea sentința ca sa ii pot face certificatul de naștere românesc ai pașaportul fetiței nu pot face nimica ca sa repezeam puțin procesul? Mulțumesc