avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1566 soluții astăzi
Forum Activitate IMihai2023

Activitate IMihai2023

Buna ziua. Am permisul anulat din cauza alcoolului si nu stiu exact cand pot reincepe scoala auto. Va las mai jos hotararea definitiva de la 17.10.23

Solutia pe scurt: În temeiul art. 336 alin. 1 C. pen. cu aplic. art. 396 alin. 10 C. proc. pen., condamnă la pedeapsa închisorii de 1 an pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. În temeiul art. 67 alin. 1 C. pen, aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii exercitării dreptului prevăzut de art. 66 alin. 1 lit. i) C. pen., respectiv dreptul de a conduce vehiculele prevăzute de Anexa nr. 1 la O.U.G. nr. 195/2002, pe o perioadă de 2 ani, ce se va executa, în temeiul art. 68 alin.1 lit. b) C.pen., de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere.

Bună ziua. Am citit recent ca, conform legii 81/2018 Angajații care au copii cu vârsta de până la 11 ani pot beneficia de telemuncă patru zile pe lună, la cerere. Am un bebe de 2 luni, sotia este în concediu de creștere copil. Mai pot lua și eu cele 4 zile!?
Buna ziua. Am primit o decizie la care am facut apel. Stie cineva acum la cat timp voi fi chemat in instanta, cam cat dureaza?