avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Cosa Adrian

Activitate Cosa Adrian

Cineva care a construit gard pe o bucată din terenul meu EXTRAVILAN la somația primăriei s-a dus si a dat o declarație că a facut-o de peste 3 ani.Nu l-au amendat,sancționat ...Ce să fac? Plăngere penală sau justiție?
Răspuns la discuția Aviz racordare la retea
Expertiză ? Să demonstrez ce?Nu e datoria lor de vreme ce au retea de apă pe toată strada să imi dea,avizul si nu e dreptul meu să mă racordez? Ce vină am eu ca ei au lucrat prost?

adriandimitriu a scris:

avizul este tehnic, nu legal. il puteti contracara cu o expertiza tehnica, insa trebuie sa verificati daca nu cumva veti cheltui mai mult. s-ar putea ca expertiza sa nu va fie favorabila, chiar daca o platiti dvs.

Buna ziua,
Am in lucru un PUZ pentru un teren care mai multe loturi de case. Intrarea pe teren e la nr 1 , strada este in pantă (eu fiind cu terenul in partea de jos) .Mi se refuză avizul pe motiv că nu e presiune la apă si că racordarea va micsora si mai mult presiunea. Mi se propune alimentarea de pe o stradă aflată la 200 m, bineinteles, pe cheltuiala mea.

Ce pot face în aceasta situatie? Mentionez că pe stradă, fiind mai lungă, există autorizatii emise pentru case in lucru.

Multumesc!