Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
tatianac a scris:
Buna Radu, ti-am trimis ceva pe mail
buna, poti sa imi trimiti si mie ceva sinteze? multumesc anticipat (simy_the_d8uw8@yahoo.com)
ANRP nu are calitate procesuala. Trebuia sa va indreptati impotriva statului, prin Comisia centrala. Iata ce spune OUG nr.81/2007, care modofica titlul VII "Regimul stabilirii ?i pl??ii desp?gubirilor aferente imobilelor preluate n mod abuziv" din Legea nr. 247/2005 privind reforma n domeniile propriet??ii ?i justi?iei, precum ?i unele m?suri adiacente:
27. Articolul 19 se modific? ?i va avea urm?torul cuprins:
"Art. 19 - (1) Deciziile adoptate de c?tre Comisia Central? pentru Stabilirea Desp?gubirilor pot fi atacate n condi?iile Legii contenciosului administrativ nr. 554/2004, cu modific?rile ?i complet?rile ulterioare, n contradictoriu cu statul, reprezentat prin Comisia Central? pentru Stabilirea Desp?gubirilor. Plngerea suspend? exerci?iul dreptului de op?iune asupra titlului de desp?gubire al titularului.
chiar are calitate procesual pasiva ANRP. sunt niste mafioti conducatorii acelei institutii si refuza prn tot felul de tertipuri sa aplice legea privind acordarea de despagubiri.
sunt mai multe site-uri specializate in legislatie care ofera legislatie actualizata, insa nu sunt gratuite.
eu folosesc legenet.indaco.ro si sunt destul de multumit.
mai exista legalis.ro - se poate face cont de proba pentru o perioada de 14 zile, care ofera acces la toate serviciile oferite, insa sarch-ul mi-se pare cam greoi
mai sunt si altele dar nu am folosit asa ca nu pot da detalii.