Buna ziua, legat de situatia cu Inkasso, am trimis si eu un email la adresa mentionata de dumneavoastra si astept un raspuns. As fi vrut sa va intreb totusi dupa ce ati platit amenda direct la cei din Ungaria cum ati verificat daca dosarul celor de la Inkasso s-a inchis? Le-ati trimis si lor vreo dovada de plata? Intreb in ideea in care am inteles ca neplata catre ei poate duce la executari silite. As vrea sa stiu daca platind direct la cei din Ungaria se si anuleaza dosarul celor de la Inkasso si nu mai am de a face cu ei. Puteti sa imi trimiteti si mie un link catre postul baiatului de care ziceati de pe social media? Nu reusesc sa va trimit mesaj in privat. Multumesc!
Buna ziua, cum ati reusit sa platiti amenda direct in ungaria? Aceeasi situatie am patit-o si noi cu o vigneta cumparata pentru categoria gresita. Dupa ce am sunat la UAI inkasso mi s-a zis ca asa functioneaza statul maghiar ca doar prin ei putem plati aceasta amenda plus toate taxele aferente. Am vrea sa platim doar amenda dar nu stim cum am putea sa procedam. Multumesc!
Buna ziua, cum ati reusit sa platiti amenda direct in ungaria? Aceeasi situatie am patit-o si noi cu o vigneta cumparata pentru categoria gresita. Dupa ce am sunat la UAI inkasso mi s-a zis ca asa functioneaza statul maghiar ca doar prin ei putem plati aceasta amenda plus toate taxele aferente. Am vrea sa platim doar amenda dar nu stim cum am putea sa procedam. Multumesc!